Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Επιθεώρηση πραγματοποίησε η διοίκηση της ΡΑΣ σε συρμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Έλεγχο – επιθεώρηση επί του συρμού, κατά την εκτέλεση του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη, σε επιβατική αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών, πραγματοποίησε η ΡΑΣ στα πλαίσια των εποπτικών δραστηριοτήτων της.

Ο έλεγχος – επιθεώρηση διενεργήθηκε από στελέχη της ΡΑΣ, παρουσία στελεχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με την μέθοδο CabRide, δηλαδή την παρουσία και τον επί τόπου έλεγχο των μηχανοδηγών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.




Κατά την έναρξη του ελέγχου – επιθεώρηση, παραβρέθηκαν επιτόπου η Πρόεδρος της ΡΑΣ κ. Τσιαπαρίκου και ο Αντιπρόεδρος κ. Γεωργόπουλος, καθώς και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Κυκλοφορίας Αμαξοστοιχιών και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ασφάλειας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σηματοδοτώντας, σύμφωνα με στελέχη της ΡΑΣ, «την έναρξη μιας εποχής με συστηματικότερους, περισσότερους και σε βάθος ελέγχους του τρόπου μηχανοδήγησης, που θα συμβάλει στην αύξηση του βαθμού ασφαλείας και θα μειώσει στο ελάχιστο τα ατυχήματα».

Πηγή:
- Επιθεώρηση πραγματοποίησε η διοίκηση της ΡΑΣ σε συρμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
https://www.metaforespress.gr/sidirodromos/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου