Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

«Φρούδες» οι υποσχέσεις για επαναφορά των δρομολογίων του Προαστιακού στο τμήμα Άνω Λιόσια – αεροδρόμιο

Λίγες ημέρες απομένουν – θεωρητικά – μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα του σιδηροδρόμου στο τμήμα ΣΚΑ-Λιόσια (σύμφωνα με διαβεβαιώσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του υπουργείου Μεταφορών), ωστόσο τίποτε δεν προμηνύει ότι τα δρομολόγια του Προαστιακού θα επανέλθουν στον παλιό τους ρυθμό.


Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππος Τσαλίδης, ανέφερε εκ νέου ότι θα έργα θα ολοκληρωθούν σε ένα μήνα, σημείωσε ωστόσο ότι σήμανση και τηλεδιοίκηση θα υπάρχει μόνο στο τμήμα ΣΚΑ-Αεροδρόμιο. Πράγμα που σημαίνει ότι αποδεικνύονται φρούδες οι ελπίδες των κατοίκων του δήμου Φυλής και των όμορων δήμων (αλλά και ανέξοδες οι υποσχέσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών και της εταιρίας) ότι, με την ολοκλήρωση των έργων στο τέλος του έτους, τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου θα έφταναν ξανά μέχρι το σταθμό των Άνω Λιοσίων.


Το «τυράκι» του διευθύνοντα σύμβουλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους κατοίκους ήταν πάντως ότι στο τμήμα ΣΚΑ – Αεροδρόμιο προβλέπεται πύκνωση δρομολογίων, ειδικά στο αστικό τμήμα, με συχνότητες που θα φτάνουν τα 20 λεπτά, μετά και την πρόσληψη των μηχανοδηγών.

Στο μεταξύ, αναπάντητη παραμένει ακόμα η επιστολή του Δημήτρη Μπουραΐμη στο διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Κώστα Πετράκη, με την οποία ζητά να τηρηθούν οι υποσχέσεις που δόθηκαν στους κατοίκους του δήμου Φυλής σε σχέση με τα δρομολόγια και τα έργα στον Προαστιακό (δείτε ΕΔΩ)

Πηγή:
- «Φρούδες» οι υποσχέσεις για επαναφορά των δρομολογίων του Προαστιακού στο τμήμα Άνω Λιόσια – αεροδρόμιο
http://doxthi.gr/53056/froudes-i-yposchesis-gia-epanafora-ton-dromologion-tou-proastiakou-sto-tmima-ano-liosia-aerodromio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου