Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΡΑΣ: Ικανοποίηση για την απόδοση της ΕΕΣΤΥ


Παραπάνω από ικανοποιητικό κρίνεται το έργο της σχετικά νεοσυσταθείσας (2013) εταιρίας με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Α.Ε. (ΕΕΣΣΤΥ) η οποία παρέχει υπηρεσίες συντήρησης του σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού διαδραματίζοντας κομβικό ρόλο τόσο στην ομαλή λειτουργία του σιδηροδρόμου όσο και στην ασφάλεια των μετακινήσεων.



Σύμφωνα με στοιχεία της επίσημης έκθεσης της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων «Annual SafetyReport 2016» (επισυνάπτεται) κατά το διάστημα 2013-2016 και σε συνολική διάνυση 44 εκατομμυρίων συρμοχιλιομέτρων, ούτε ένα ατύχημα δεν οφείλεται στην κατάσταση του τροχαίου υλικού, γεγονός που αντανακλά στην τεχνογνωσία του προσωπικού και της διοίκησης της ΕΕΣΣΤΥ.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΣΣΤΥ κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος « το αποτέλεσμα της έκθεσης της ΡΑΣ είναι προϊόν συστηματικής και συλλογικής δουλειάς και θέτει τον πήχη της ευθύνης ψηλά. Στόχος μας είναι να συνεχίζουμε να συμβάλλουμε τα μέγιστα από την πλευρά μας για την εύρυθμη λειτουργία του ελληνικού σιδηροδρόμου».

Πηγή:
- ΡΑΣ: Ικανοποίηση για την απόδοση της ΕΕΣΤΥ
http://www.ypodomes.com/index.php/metafores/treno/item/44382-ras-ikanopoiisi-gia-tin-apodosi-tis-eesty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου