Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Με αφετηρία τον Πειραιά τα δρομολόγια προς Κιάτο, Αεροδρόμιο, Χαλκίδα

Από τον Πειραιά θα ξεκινούν όλα τα προαστιακά δρομολόγια, σύμφωνα με παράγοντες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Με την εκκίνηση της εμπορικής λειτουργίας του τμήματος Αθήνας-Πειραιά, τα δρομολόγια προς Κιάτο, Αεροδρόμιο και Χαλκίδα θα έχουν ως αφετηρία τον σταθμό στο λιμάνι του Πειραιά.

Αυτό θα σημάνει και την απευθείας σύνδεση του μεγάλου λιμανιού της χώρας με το Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για πρώτη φορά, χωρίς να χρειάζεται κάποια μετεπιβίβαση.


Επίσης οι ταξιδιώτες από Πελοπόννησο θα έχουν πρόσβαση στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά προς τα νησιά, ενδυναμώνοντας την κίνηση αλλά και τη σημασίου του σταθμού του Πειραιά που μετατρέπεται σε κομβικός σταθμός.

Να θυμίσουμε ότι εδώ και εβδομάδες έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά δρομολόγια για την ασφαλή λειτουργία της ηλεκτροκίνησης. Η έναρξη λειτουργίας αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Πηγή:
- Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Με αφετηρία τον Πειραιά τα δρομολόγια προς Κιάτο, Αεροδρόμιο, Χαλκίδα
http://www.ypodomes.com/index.php/statheri-troxia/sidirodromoi/proastiakos-athinas/item/44222-proastiakos-sidirodromos-me-afetiria-ton-peiraia-ta-dromologia-pros-kiato-aerodromio-xalkida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου