Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Εταιρεία συντήρησης σιδηροδρομικού υλικού: Τα τρένα εγκλωβίστηκαν στα χιόνια, δεν πάγωσαν

Ακόμα μια εξήγηση για το τι έγινε με τα τρία Intercity και την ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών ακούστηκε σήμερα από τον κ. Γιώργο Αναγνωστόπουλο ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής εταιρίας συντήρησης σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού.
Ο κ. Αναγνωστόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98, είπε μεταξύ άλλων:

«Τα τρένα εγκλωβίστηκαν στα χιόνια και δεν πάγωσαν και ο λόγος ειναι οτι κάποιοι δεν εκτίμησαν σωστά τα καιρικά φαινόμενα, κάποιοι υποτίμησαν τις προγνώσεις για τον πάγο στη Βόρεια Ελλάδα (σ.σ. ποιοί άραγε;)».


Και συνεχίζει: «Αυτό οφείλεται στο γεγονός όπως σημείωσε, ότι ο οργανισμός δεν ειναι ενιαίος αλλά απαξιωμένος, κατακερματισμένος με αποτέλεσμα να υπάρχει κακοδιοίκηση και η μια διοίκηση να κρύβεται πίσω απο την άλλη. Αν υπήρχε μια εταιρία δεν θα υπήρχε κακός συντονισμός δεν θα μπλέκονται οι αρμοδιότητες, και πρόσθεσε πως με όλες αυτές τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τα τρένα λειτούργησαν κανονικά στην πλειονότητας τους χωρίς προβλήματα παρά μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο κ. Αναγνωστόπουλος ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και για τις καθυστερήσεις που σημειώθηκαν περίπου δυο ωρών σε αφετηρίες εκει δηλαδή που υπήρχαν συνθήκες ζεστασιάς για τους επιβάτες».

Πηγή:
- Χιόνια: Νέα εξήγηση για τα τρένα που μείναν...
http://www.newsit.gr/ellada/Xionia-Nea-eksigisi-gia-ta-trena-poy-meinan-/691501

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου