Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ένα Συγνώμη και μια απάντηση για τη χθεσινή θλιβερή εικόνα από το Γενικό Γραμματέα του (Πανελλήνιου) Συλλόγου Διπλωματουχων Μηχανικών του ΟΣΕ

Αναδημοσιέυουμε μια ανάρτηση του συναδέλφου Χρήστου Οικονόμου:

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, εργαζομαστε τα τελευταία χρόνια με το ελάχιστο προσωπικό που μας έχει απομείνει, και προσπαθούμε-χωρίς υπερβολη- "με νύχια και με δοντια" να κρατάμε ανοιχτό ένα δίκτυο μερικών χιλιαδων χιλιομέτρων προκειμένου να κυκλοφορούν τα τρένα με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Πρεπει να σταματήσει επιτέλους η καραμέλα του κακού ΟΣΕ που στρέφει την κοινή γνώμη εναντίον μας και να ψαχτουν - απόδοθούν επιτελους ευθύνες στις κεντρικές πολιτικές επιλογές των τελευταίων χρόνων που θέλουν διελυμενο τον Ελληνικό Σιδηροδρομο.
Για τον κόσμο που αποκλείστηκε για ωρες μέσα σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ λίγο έξω από το Αίγιο φέρειπείν ούτε λόγος. Αλλά τον ΟΣΕ τον χτυπάμε με την πρωτη ευκαιρια, είναι ο "εύκολος στοχος" .
Ας είναι. Μας κάνετε πιο δυνατούς πιο αποφασισμένους. Πιο αποφασισμένους να πολεμήσουμε για έναν ενιαίο και δημόσιο ΟΣΕ για εκσυχρονισμο των υπηρεσιών του για το κοινωνικό σύνολο.
ΥΓ1: Εμεις οι σιδηροδρομικοι οφειλουμε να πούμε μια ελαχιστη συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία του επιβατικου κοινού για το πρόσφατο συμβάν και να τους ζητησουμε την κατανόηση τους. Πραγματικά θέλουμε να γνωρίζει ο κόσμος ότι όλοι μας από τον Πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο εργάτη υπερβαλλουμε εαυτούς νυχθημερον για να τους εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο. Σε όλες τις τεμαχισμενες σιδηροδρομικες εταιρίες.
ΥΓ2: Πότε τα ΜΜΕ θα ρωτήσουν το ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ γιατί δεν γίνονται οι προβλεπομενες ( βάσει νομου ) προσλήψεις προσωπικού αντί να ασχολούνται σε κάθε ευκαιρία με την εκάστοτε διοίκηση του οργανισμού και τους εργαζόμενους που πάσχιζουν με ότι διαθέτουν και κάνουν τα αδύνατα δυνατά?
ΥΓ3: τα παραπάνω συντάχθηκαν υπό την ιδιότητα μου ως Γενικός Γραμματέας του (Πανελλήνιου) Συλλόγου Διπλωματουχων Μηχανικών του ΟΣΕ
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου