Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Βιβλιοπαρουσίαση: "Ο ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΔΙΑΚΟΦΤΟΥ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ / 120 χρονια"

Αναδημοσιεύουμε μια ανάρτηση του George Nathenas:

Αγαπητοί φίλοι
σας προσκαλώ για να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος-βιβλίου μου "Ο ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΔΙΑΚΟΦΤΟΥ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ / 120 χρονια" (εκδόσεις Μίλητος), που θα γίνει στην αίθουσα τελετών του φιλολογικού σωματείου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, πλατεία Αγιου Γεωργίου Καρύτση 8 - 1ος όροφος - ΑΘΗΝΑ, αυριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 7 μ.μ. 








Την παρουσιαση θα κανουν ο καθηγητης Σχολης Αρχιτεκτονων Νικος Μπελαβιλας, ο τ. προεδρος του Συλλογου Φιλων Σιδηροδρομου Αντωνης Φιλιππουπολιτης και ο βουλευτης Αχαιας Ιασων Φωτηλας
Θα χαρούμε πολύ να παρευρεθείτε στην εκδήλωση
Γιώργος Νάθενας

Επ ευκαιρία θα ήθελα να σας θέσω υπόψη, ότι για όλους τους φίλους μου και τους φίλους του σιδηροδρόμου, η εκδοτική εταιρεία ΜΙΛΗΤΟΣ προβλέπει την δυνατοτητα προμήθειας του εν λόγω βιβλίου, με έκπτωση, εφόσον ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "Ο Οδοντωτός Διακοφτού-Καλαβρύτων / 120 χρόνια" (Γ. Νάθενας - εκδόσεις Μίλητος 2016) ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Εφόσον επιθυμείτε να αποκτήσετε την συλλεκτική και επετειακού χαρακτήρα αυτή έκδοση (ιστορικό λεύκωμα) . μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στο info@militos.gr με την ένδειξη (ως θέμα δηλαδή του e-mail) «Γιώργος Νάθενας» (το όνομα του συγγραφέα) και να ενημερώνετε τις εκδόσεις Μίλητος ΄σχετικά με το ενδιαφέρον σας (με κοινοποίηση στο e-mail του συγγραφέα genathenas@yahoo.gr) .. Εφόσον επιθυμειτε το βιβλίο να σας αποσταλλεί κατ’οίκον, να αναγράψετε στο e-mail τα στοιχεία επαφής σας (τηλέφωνο επικοινωνίας και ταχυδρομική διεύθυνση). Στην περίπτωση αυτή, η τελική τιμή θα είναι 25 ευρώ (αντί 35 ευρώ της λιανικής πώλησης στα βιβλιοπωλεία) και 1,5 ευρώ τα μεταφορικά (για κατοικους Αττικής) ή 3 ευρώ τα μεταφορικά (για κατοίκους της υπόλοιπης Ελλάδας, εκτος Αττικής) και θα καταβληθεί με αντικαταβολή. Εναλλακτικά μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα νέα γραφεία των εκδόσεων ΜΙΛΗΤΟΣ (πάλι με επίκληση του ονόματος του συγγραφέα Γεωργίου Νάθενα) στην οδό Θεομήτορος 62Δ (όρια Αγίου Δημητρίου και Αλίμου)

Πηγή:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211584984450557&set=a.1101667032246.15593.1543827746&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου