Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Οι Μάσκες έπεσαν - Αλλαγή ονόματος Χρήστη MixanikosOse στο FB

Ενημερώνουμε τους φίλους και αναγνώστες του ιστολογίου MixanikosOse ότι για άγνωστο λόγο επιβλήθηκε από την υπηρεσία του FB η υποχρεωτική αλλαγή του ονόματος προφίλ από MixanikosOse στο πραγματικό όνομα Tasos Kolitsis (MixanikosOse). Ελπίζουμε οι ενημερώσεις για τις αναρτήσεις μας να εξακολουθήσουν να μπορούν να γίνονται κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα.


Ο λόγος για την χρήση του "ανώνυμου" προφίλ MixanikosOse αντί για το πραγματικό όνομα δεν ήταν φυσικά ότι θέλαμε να κρύψουμε την πραγματική μας ταυτότητα αλλά ότι το ιστολόγιο MixanikosOse και κατ' επέκταση και το αντίστοιχο προφίλ στο FB είχε σαν στόχο απλά να αναδείξει θέματα σιδηροδρομικής τεχνολογίας χωρίς να υπάρχει λόγος τα φώτα να πέσουν στον συντάκτη (η μάλλον τις περισσότερες φορές τον αναμεταδότη ) των αναρτήσεων...

Δυο χρόνια και δυο μήνες μετά την πρώτη εμφάνιση του ιστολογίου MixanikosOse θέλουμε να πιστεύουμε ότι η δικτυακή μας παρουσία έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς αναγνώστες να γνωρίσουν καλύτερα διάφορα ενδιαφέροντα θέματα σιδηροδρομικής τεχνολογίας  (και όχι μόνο ;) ).

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου