Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον ΟΣΕ

Aπό τη Δευτέρα 24 Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις, μέσω ΑΣΕΠ, για 48 προσλήψεις (17 θέσεις ΠΕ, 8 ΤΕ, 22 ΔΕ και 1 ΥΕ) μόνιμου προσωπικού στον ΟΣΕ, το Εθνικό Τυπογραφείο, την Εθνική Αναλογιστική Αρχή και την ΕΛΣΤΑΤ.

Για τον ΟΣΕ, το ΑΣΕΠ αναφέρει τα ακόλουθα:

Διαχειρίζεται την Εθνική Σιδηροδρομική Υποδομή σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις, μεριμνά για τη συντήρηση, βελτίωση και επέκτασή της και φέρει την ευθύνη της διαχείρισης των σχετικών επενδύσεων, στο πλαίσιο της γενικότερης εθνικής πολιτικής για τους σιδηροδρόμους.


Οι κατωτέρω ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης:

-ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Μελέτες και κατασκευή δικτύων ηλεκτροκίνησης σιδηροδρόμων και συστήματος σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου.

-ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Ή ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Μελέτες Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων των σιδηροδρομικών έργων και σύνταξη τευχών δημοπράτησης έργων.

-ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Σύνταξη και εφαρμογή διαδικασιών ελέγχου και ασφάλειας.

-ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Πληροφοριακά συστήματα και εφαρμογές.

-ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ / ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Δομοστατικές ή και γεωτεχνικές μελέτες, κατασκευή έργων σιδηροδρομικής επιδομής, χαράξεις συγκοινωνιακών έργων, περιβαλλοντικές, υδραυλικές ή οικονομοτεχνικές μελέτες, αντίστοιχα κατά ειδικότητα.

-ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Παρακολούθηση και ενεργειακή διαχείριση του διακοπτικού υλικού (Ρυθμιστές Έλξης).

-ΔΕ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟΙ: Χειρισμός μηχανισμού αλλαγής τροχιάς στους σταθμούς, εκτέλεση εργασιών ελιγμών και εργασία λίπανσης και ελαφράς συντήρησης των μηχανισμών και εγκαταστάσεων γραμμής.

-ΔΕ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ: Αποκλειστικά υπεύθυνος για την κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών στην περιοχή ευθύνης του. Διαχείριση προσωπικού, δαπανών απολογιστικά στοιχεία κυκλοφορίας, αλληλογραφία προς τις υπηρεσίες του Ο.Σ.Ε. Α.Ε. κ.λ.π..

Οι αιτήσεις λήγουν στις 8 Μαΐου.

Πηγή:
- Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον ΟΣΕ
https://www.metaforespress.gr/sidirodromos/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CE%B5%CF%80-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF/


2 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον τώρα ανακοινώθηκε η προκήρυξη.
    Στον Προαστιακό το 2004 δεν ειχαν ανακοινώσει για προσλήψεις τίποτα . Η κα Μ@@@@ου το αρνιόταν πεισματικά από ενδιαφερόμενους για να μην υπάρξουν περισσότερες αιτήσεις υποψηφίων από τους προσληφθεντες. Σαν ανίδεος ρωτάω: το ξεσκαρταρισμα των υποψηφίων το έκαναν οι υπουργοί μεταφορών;;;
    Μηχανικε ας μας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον οι 2 υπουργοί έχουν συνταξιοδοτηθεί πλέον και δεν γνωρίζουν τίποτα. Κρύβονται από το λαό για να γλιτώσουν. Μόνο κάτι συνδικαλιστές που πάνε από κι από κει τους προστατεύουν.
      Ευχαριστώ για την ανάρτηση των σχολίων.

      Διαγραφή