Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Train Stories, το επίσημο περιοδικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που θα σας ταξιδέψει (εδώ μπορείτε να το κατεβάσετε και να το διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή)

Μία ακόμα προσπάθεια κάνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, προχώρησε στη δημιουργία ενός περιοδικού, το Train Stories, όπως αντίστοιχα γνωρίζουμε τα τελευταία αρκετά χρόνια άλλους ιδιωτικούς πάροχους μεταφορικού έργου (π.χ Aegean).

Στόχος του περιοδικού είναι να κάνει πιο ευχάριστο το ταξίδι των επιβατών σε όλο το Σιδηροδρομικό Δίκτυο, απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα lifestyle περιοδικό. Το κάθε τεύχος θα έχει 3μηνη διάρκεια και θα είναι διαθέσιμο σε Α’ & Β’ θέση σε όλους τους συρμούς εντός Ελλάδος.

Κατεβάστε το σε μορφή pdf:

Εδώ

Ενδεικτικά οι Θεματικές Ενότητες του περιοδικού είναι: τέχνη, πολιτισμός, φεστιβάλ, θέατρο, συναυλίες, βιβλίο, μουσεία, τοπική κουλτούρα, events, τάσεις, design, αρχιτεκτονική, street art, fashion, τεχνολογία, γεύση, στέκια, προφίλ και παρουσιάσεις προσωπικοτήτων, επιχειρηματιών, designers και δημιουργών.

Το περιοδικό αυτό θα επιχειρήσει να δημιουργήσει δεσμούς ανάμεσα στους επιβάτες και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με την ανάδειξη σιδηροδρομικών θεμάτων, των περιοχών που εξυπηρετεί με τουριστικό, πολιτιστικό και κοινωνικό πρόσημο. Η ενδιαφέρουσα αυτή προσπάθεια είναι σίγουρα μία σημαντική κίνηση αναγνώρισης του επιβάτη ως συνδετικού κρίκου ανάμεσα στον μεταφορέα και τους προορισμούς του.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αντίστοιχες κινήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν έχουν αγκαλιαστεί από τους επιβάτες που διαβάζουν τέτοιου είδους έντυπα και έχουν και τη δυνατότητα να τα πάρουν μαζί τους.

Σύμφωνα με στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ypodomes.com, στόχος και αποστολή της έκδοσης είναι:
-Να γίνει ένας έγκυρος, επιδραστικός κι ευχάριστος τρόπος ενημέρωσης στις πολλαπλές δυνατότητες μετακίνησης με τραίνο, καλύπτοντας σφαιρικά το Σιδηροδρομικό Δίκτυο, απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα.
-Να συστήσει το νέο πρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να επικοινωνήσουμε τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες, να παροτρύνουμε τον Έλληνα και τον ξένο επισκέπτη/επιβάτη να αγαπήσει, προτιμήσει, επιλέξει, εμπιστευτεί το τραίνο ως τρόπο μετακίνησης.
- Να ανοίξει έναν αμφίδρομο διάλογο με τους επιβάτες ή τους επισκέπτες ενός «τραινικού» προορισμού, αλλά και τις τοπικές κοινωνίες των πόλεων-σταθμών μέσω της προώθησης του πολιτισμού, της κουλτούρας και του τρόπου ζωής στον κάθε τόπο, αναδεικνύοντάς τον με τρόπο που θα ενισχύει την επισκεψιμότητα και την εμπορική κίνηση της τοπικής κοινότητας και οικονομίας.
-Να μιλήσει για τη Νέα Εποχή στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον για τη χρήση του πιο οικονομικού, ασφαλούς, άνετου και οικολογικού τρόπου μετακίνησης, τροφοδοτώντας και εκπληρώνοντας το πάθος του επιβάτη για την κουλτούρα του τραίνου και τους τουριστικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς της Ελλάδας.
-Να κάνει, τόσο τον Έλληνα όσο και τον ξένο επισκέπτη, να γνωρίσει, να αγαπήσει, να προτιμήσει το τραίνο!

Πηγή:
- Train Stories, το επίσημο περιοδικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που θα σας ταξιδέψει
https://www.ypodomes.com/index.php/statheri-troxia/sidirodromoi/uperastikos-ose/item/49175-train-stories-to-episimo-periodiko-tis-trainose-pou-tha-sas-taksidepsei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου