Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Και δεύτερη ρουμανική σιδηροδρομική μεταφορική εταιρεία θέλει μερίδιο από την σιδηροδρομική πίτα της Ελλάδας...


Μετά την Grup Feroviar Roman SA, κι άλλη σιδηροδρομική εταιρεία της Ρουμανίας χτύπησε την πόρτα της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων.

Δραστηριοποίηση δεύτερης ρουμανικής σιδηροδρομικής εταιρίας στην ελληνική σιδηροδρομική υποδομή.

Η εταιρία TEF LOGISTICA FEROVIARA S.R.L.  εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα με υποκατάστημα και κοινοποίησε στη ΡΑΣ την ευρωπαϊκή σιδηροδρομική άδεια με αριθμό RO0120160002, δηλώνοντας την πρόθεσή της  να δραστηριοποιηθεί  στην ελληνική σιδηροδρομική υποδομή  για εκτέλεση εμπορευματικών σιδηροδρομικών μεταφορών. 
Η TEF LOGISTICA FEROVIARA S.R.L.-Ελληνικό Υποκατάστημα, εκτιμά ότι,  με τη λήψη και του Πιστοποιητικού Ασφαλείας από τη ΡΑΣ,  θα ξεκινήσει τις δραστηριότητές της στις αρχές  του 2019.

Η TEF LOGISTICA FEROVIARA S.R.L.-Ελληνικό Υποκατάστημα, αποτελεί τη δεύτερη ρουμανική εταιρία που αποφασίζει να επενδύσει στη δυναμική που παρουσιάζει η  αγορά των εμπορευματικών σιδηροδρομικών μεταφορών στην Ελλάδα.

Σιδηροδρομικοί υποστηρίζουν ότι οι εκπρόσωποι στην Ελλάδα της Grup Feroviar Roman SA και της TEF LOGISTICA FEROVIARA S.R.L. παρουσιάζουν κοινά γνωρίσματα.

Υπενθυμίζεται ότι στην εγχώρια σιδηροδρομική αγορά δραστηριοποιούνται:
- η ΤΡΑΙΝΟΣΕ (που έχει περάσει πλέον στην ιδιοκτησία της ιταλικής FSI),
- η Rail Cargo Logistics Goldair (Αυστριακών συμφερόντων) και
- η Pearl (Κινεζικών συμφερόντων)

Πηγή:
http://ras-el.gr/index.php/nea-anakoinoseis/110-drastiriopoiisi-deyteris-roumanikis-sidirodromikis-etairias-stin-elliniki-sidirodromiki-ypodomi

- Ρουμανική σιδηροδρομική «απόβαση» στην Ελλάδα: Την πόρτα της ΡΑΣ χτύπησε η TEF LOGISTICA FEROVIARA
https://www.metaforespress.gr/sidirodromos/%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου