Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου προγραμματίζει μια σειρά εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό: Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου επισκεφτείτε το Σιδηροδρομικό Μουσείο


Αναδημοσίευση από μια ανάρτηση του Fotis Likomitros:

Ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου, στην προσπάθειά του να φέρει σε επαφή το ευρύ κοινό με την ιστορία, την βιομηχανική αρχαιολογία και την δυναμική που παρουσιάζει σήμερα ο σιδηρόδρομος,
προγραμματίζει μια σειρά εκδηλώσεων στο προσεχές διάστημα. Η πρώτη εκδήλωση αφορά τη γνωριμία του κοινού με το Μουσείο των Σιδηροδρόμων.





Η επίσκεψη, με ξενάγηση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ. Η συνάντηση θα γίνει στην είσοδο του Μουσείου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σιώκου 4 γωνία με Λιοσίων 299, πλάι στις γραμμές του τραίνου κοντά στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Λιοσίων.














Στο Μουσείο μπορείτε να έρθετε με τις εξής λεωφορειακές γραμμές: 719, A10, A11, B10, B11,B12, Γ10, Γ12 (στάση Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Λιοσίων).

Τα λεωφορεία, εκτός από τις αφετηρίες τους μπορείτε να τα πάρετε και από το σταθμό του Μετρό και του Ηλεκτρικού "Αττική".








Η είσοδος στο Μουσείο και η ξενάγηση είναι δωρεάν.

Πηγή:
https://www.facebook.com/fotis.likomitros/posts/10217531513790045

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου