Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Νορμανδία: Η SNCF σχεδιάζει την αντικατάσταση τεσσάρων (!!!) σιδηροδρομικών αλλαγών σε ενα μόλις Σαββατοκύριακο(!!!)

Η SNCF (δίκτυο) παραδίδει μαθήματα υποδειγματικής συμπεριφοράς και σεβασμού (ελάχιστης όχλησης) προς τους επιβάτες...

Η εταιρία SNCF Δίκτυο - διαχειριστής του εθνικού σιδηροδρομικού δικτύου της Γαλλίας-  επενδύει κάθε χρόνο για τη συντήρηση και αναβάθμιση των σιδηροδρομικών υποδομών για τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου ασφάλειας των δικτύων και τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται στους μεταφορείς. Το 2017, 150 εκατομμύρια ευρώ θα επενδυθούν σε περισσότερες από 40 τοποθεσίες στη Νορμανδία.


Σε αυτές οι περιοχές απαιτείται η αντικατάσταση 4 Σιδηροδρομικών Αλλαγών (ψαλίδια) μεταξύ Deville-les-Rouen και Notre Dame de Bondeville τον Μάιο του 2017. Οι απαιτούμενες προεργασίες εργασίας θα πραγματοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό βραδινές ώρες, χωρίς αντίκτυπο στις σιδηροδρομικές μεταφορές. Ωστόσο, το κύριο μέρος του έργου της αντικατάστασης των τεσσάρων αλλαγών θα πραγματοποιηθούν με προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια ενός μόλις Σαββατοκύριακου, αυτού της 6ης έως 8 Μαΐου

Η διακοπή κυκλοφορίας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η αναστάτωση στους επιβάτες ημερησίως. Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία μεταξύ της Ρουέν και Dieppe και μεταξύ Ρουέν και Le Havre μετά τις τελευταίες αναχωρήσεις το Σάββατο στις 16:15 και η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα περίπου στις 12:35.

Από την άλλη πλευρά η σιδηροδρομική μεταφορική εταιρία SNCF Mobilités (η δική μας ΤΡΑΙΝΟΣΕ), που είναι υπεύθυνη για τις σιδηροδρομικές υπηρεσίες και τις επιβατικές μεταφορές  - έχει προγραμματίσει την κάλυψη των καταργημένων σιδ δρομολογίων με λεωφορείο κατά τη διάρκεια αυτού του "μεγάλου" Σαββατοκύριακου.

Οι ενέργειες χρηματοδοτούνται από την εταιρία SNCF Δίκτυο. Η εταιρία SNCF δίκτυο έχει σχεδιάσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του δικτύου για επιβάτες και εμπορεύματα ύψους € 2,8 εκατ, για να παρέχει καθημερινά ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης στος σιδηροδρομικές μεταφορές.

Τα στοιχεία τους συγκεκριμένου έργου:

4 σιδηροδρομικές αλλαγές θα αντικατασταθούν
Η διάρκεια των εργασιών θα περιλαμβάνει ένα Σαββατοκύριακο με 24ωρη εργασία (μέρα και νύχτα συνεχώς)
Κινητοποιούνται 60 παράγοντες
προϋπολογισμός: 2,8 εκατομμύρια € που επενδύεται από το δίκτυο της SNCF στη Νορμανδία

Πηγή:
- REMPLACEMENT DE 4 AIGUILLAGES À DÉVILLE-LÈS-ROUEN ET NOTRE DAME DE BONDEVILLE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου