Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Η Siemens εγκαινιάζει ένα καινούριο Μηχανοστάσιο Metallostroy-2 (δείτε φωτογραφίες)

Η Siemens εγκαινιάζει το νέο Μηχανοστάσιο Metallostroy-2. όπου θα λαμβάνει χώρα η βαριά συντήρηση και επισκευή των τραίνων υψηλής ταχύτητας Velaro RUS και Desiro RUS, που βρίσκεται κοντά στην Αγία Πετρούπολη (Ρωσία). Στη νέα εγκατάσταση που θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μεγάλα προγράμματα επιθεώρησης του τροχαίου υλικού, αρχική ρύθμιση και παραμετροποίησή του καθώς και δοκιμές υψηλής τάσης .

Το νέο Μηχανοστάσιο, το οποίο βρίσκεται σε έκταση 10 εκταρίων (100 στρέμματα), είναι εξοπλισμένο με μια έξυπνη υποδομή, ενώ δίνεται η δυνατότητα ταυτόχρονης πρόσβασης στα τραίνα από τους τεχνίτες σε τέσσερα επίπεδα εργασίας . Επίσης, διαθέτει εξοπλισμό για την γενική επισκευή φορείων και αντικατάσταση τροχών. Περίπου 100 νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στη νέα εγκατάσταση.

Η κατασκευή του νέου Μηχανοστασίου Metallostroy-2 αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά επενδυτικά σχέδια της Siemens. Ο συνολικός όγκος των επενδύσεων έφθασε το 55 εκατομμύρια ευρώ.





"Η συντήρηση είναι μια σημαντική υπηρεσία για την Siemens και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην συντήρηση των συρμών που παραδίδεται στους Ρωσικούς Σιδηρόδρομους που αποτελούν πολύ σημαντικό εταίρο μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Siemens στη Ρωσία, Dietrich Moeller. "Έχουμε κατασκευάσει το νέο σύγχρονο εργοστάσιο για την απρόσκοπτη λειτουργία των τρένων Sapsan και Lastochka, μια εγκατάσταση η οποία θα έχει όλες τις απαραίτητες υποδομές υψηλής τεχνολογίας.

Με τη νέα αυτή εγκατάσταση προστίθεται στα υπάρχοντα κέντρα τεχνικής υποστήριξης στην Αγία Πετρούπολη, τη Μόσχα, και το Adler, και εδώ θα παρέχονται υπηρεσίες συντήρησης για τους ρωσικούς συρμούς Lastochka για τα επόμενα 40 χρόνια », πρόσθεσε.






Πηγή:
- Siemens inaugurates Metallostroy-2 new maintenance depot
http://www.think-railways.com/siemens-inaugurates-metallostroy-2-new-maintenance-depot/

http://www.siemens.com/press/pool/de/events/2013/corporate/2013-04-russia/factsheet-depot-en.pdf

- The maintenance complex for high-speed trains in Metallostroy depot
http://www.eng.hsrail.ru/abouthsr/trains/siemens/

- siemens delivers new high speed sapsan train to russia
http://www.globalrailnews.com/2013/12/19/siemens-delivers-new-high-speed-sapsan-train-to-russia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου