Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΕΡΓΟΣΕ: Σύμβαση για την ολοκλήρωση της γραμμής Πολυκάστρου - Ειδομένης

Σύμβαση, ύψους 11,5 εκατ. ευρώ, υπέγραψε σήμερα η διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ με την "Σιδηροδρομικά Εργα ΑΤΕ" για την ολοκλήρωση της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης - Ειδομένης, στο τμήμα Πολύκαστρο - Ειδομένη.
ΕΡΓΟΣΕ: Σύμβαση για την ολοκλήρωση της γραμμής Πολυκάστρου - Ειδομένης
Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των έργων εκσυγχρονισμού του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη, η υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου: «Ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών Υποδομής της Νέας Χάραξης της Σιδηροδρομικής Γραμμής Θεσσαλονίκης – Ειδομένης, στο τμήμα Πολύκαστρο – Ειδομένη, από Χ.Θ.52+262,00 έως Χ.Θ.72+858,91, κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Πολυκάστρου και της Σιδηροδρομικής Στάσης Μικρού Δάσους καθώς και επεμβάσεις επί των κτιριακών εγκαταστάσεων του υφιστάμενου Σιδηρ. Σταθμού Ειδομένης».


Η σύμβαση υπογράφηκε για λογαριασμό της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε από τον Δ/ντα Σύμβουλο, κ. Θάνο Βούρδα, και την ανάδοχο εταιρία «ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ Α.Τ.Ε.». Το συμβατικό οικονομικό αντικείμενο ανέρχεται στο ποσό των 11.493.975,32 €. και η ολοκλήρωση των εργασιών προβλέπεται να γίνει σε 15 μήνες.

Με την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών ολοκληρώνεται η υποδομή της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Πολυκάστρου-Ειδομένης και στην συνέχεια ολοκληρώνονται οι εργασίες επιδομής και εγκατάστασης της Ηλεκτροκίνησης, οι οποίες θα εκτελεσθούν από την εν ενεργεία σύμβαση κατασκευής του αντιστοίχου έργου

Πηγή:
- ΕΡΓΟΣΕ: Σύμβαση για την ολοκλήρωση της γραμμής Πολυκάστρου - Ειδομένης
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1428690/ergose-symvash-gia-thn-oloklhrosh-ths-grammhs-pol.html

- ΕΡΓΟΣΕ - Πολύκαστρο - Ειδομένη
http://www.ergose.gr/view_41



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου