Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Η βαρβαρότητα της άγνοιας: Ας εξηγήσει ο καθένας μας στα παιδιά του και τους φίλους του ότι όλα αυτά θα τα πληρώσει τελικά ο φορολογούμενος δηλαδή εμείς...


Αναδημοσιεύουμε από χθεσινές αναρτήσεις από το στέκι της έλξης και τους Μηχανοδηγούς ΤΡΑΙΝΟΣΕ:
Βλέποντας τις εικόνες απο τα κατεστραμμένα βαγόνια της ic 601 σκεφτόμαστε -όπως όλοι οι σιδηροδρομικοί- ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πρέπει να
επανεξετάσει τους όρους μεταφοράς των οπαδών,ιδιαίτερα όταν αυτοί επιλέγουν το τρένο όχι συγκροτημένα αλλά εκδίδοντας μεμονωμένα εισιτήρια.

Το σημερινό ραντεβού με οπαδούς άλλης ομάδας να περιμένουν (και μάλιστα στην ανοικτή γραμμή) τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τόσο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο και την Πολιτεία.Οι 5 βαλβίδες άμεσης πέδησης που τραβήχτηκαν από το εσωτερικό της αμαξοστοιχίας όταν ξεκίνησε η επίθεση στο τρένο,μαρτυρούν ότι ίσως επρόκειτο για προκαθορισμένο ραντεβού.

Ευτυχώς το προσωπικό της αμαξοστοιχίας (παρά το ότι βρέθηκε στην μέση μιας μάχης) προστάτεψε τους υπόλοιπους επιβάτες.

Οι εικόνες από την αποβίβαση στον Σταθμό Λαρίσης με Διμοιρίες των ΜΑΤ να περιμένουν στις 7 το πρωί οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδας που θα αγωνιστεί σήμερα στις 17.15 το απόγευμα (!!!)δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος.
Αν οπαδοί θέλουν να μετακινηθούν με το τρένο θα πρέπει να δρομολογούνται ειδικές αμαξοστοιχίες για αυτό.
Το τροχαίο υλικό (πολύτιμο τις μέρες μας), οι εργαζόμενοι και οι επιβάτες δεν χρωστούν σε κανένα τίποτα για αυτήν την κατάσταση.
Πηγή:
- Οι εικόνες απο τα βαγόνια της αμαξ 601 τα λένε όλα....
http://mixanodigoiose.blogspot.gr/2016/11/601_6.html?spref=fb

- Φωτορεπορτάζ από τον κατεστραμμένο συρμό του ic 601
http://mixanodigos.blogspot.gr/2016/11/ic-601.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου