Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία απεικονίζουν την ιστορία του Οδοντωτού σε ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις


Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με την κυκλοφορία Ειδικών Συλλεκτικών εκδόσεων, αναδεικνύουν  την επέτειο των 120 χρόνων λειτουργίας του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου Διακοπτού – Καλαβρύτων, ενώ Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα θα χρησιμοποιηθεί στο Ταχυδρομικό Κατάστημα Καλαβρύτων που θα λειτουργεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, από ώρα 10:00 έως 15:00.       
Παράλληλα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, θέτουν σε κυκλοφορία την ίδια ημέρα ειδικές Συλλεκτικές εκδόσεις:

Ειδικό Φύλλο Συλλεκτικού Γραμματοσήμου

Το Φύλλο, που είναι τοποθετημένο μέσα σε  καλαίσθητο φόλντερ, περιλαμβάνει πέντε γραμματόσημα κλάσης 0,90€ με παραστάσεις τριών τρένων και δυο εισιτηρίων του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου Διακοπτού - Καλαβρύτων.


Μεμονωμένα Συλλεκτικά Γραμματόσημα
Τρία γραμματόσημα κλάσης 0,90€ με παραστάσεις τριών τρένων του Οδοντωτού που θα διατίθενται μεμονωμένα για την ταχυδρόμηση επιστολών εξωτερικού.


 
Σετ Ειδικών Αναμνηστικών Φακέλων

Το σετ περιλαμβάνει τέσσερις (4) Ειδικούς Αναμνηστικούς Φακέλους, οι οποίοι είναι εικονογραφημένοι με τις παραστάσεις των σημαντικότερων σταθμών του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου, ήτοι του Διακοφτού, της Ζαχλωρούς-Μεγάλου Σπηλαίου, της Κερπινής και των Καλαβρύτων, φέρουν επικολλημένο το συλλεκτικό γραμματόσημο του Οδοντωτού και είναι σφραγισμένοι με την Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα.


Τρία σετ Εικονογραφημένων Καρτών  

Τα σετ περιέχουν σε ειδικά εικονογραφημένα φόλντερ,  δέκα εικονογραφημένες καρτ-ποστὰλ το καθένα, με παραστάσεις σχετικές με τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο και την μακρόχρονη ιστορία του. Οι κάρτες είναι έτοιμες για ταχυδρόμηση με επικολλημένα τα συλλεκτικά γραμματόσημα του Οδοντωτού.Πηγή:
- Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία απεικονίζουν την ιστορία του Οδοντωτού σε ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις
http://www.elta.gr/%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CE%9D%CE%AD%CE%B1/tabid/750/newsid1177/1157/-------------/language/el-GR/Default.aspx Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου