Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Προβλήματα στο σιδηρόδρομο και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ σε θέση επιφυλακής

Προβλήματα με το καλημέρα διέγνωσε η "Ιτάλικη" ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Τα θέματα υπάρχουν τόσο στο δίκτυο όπου σε πολλά σημεία υπάρχουν δυσλειτουργίες αλλά και στον τρόπο που λειτουργεί μέχρι σήμερα η εταιρεία.

Μάλιστα σε μία κίνηση πυγμής, έχουμε ήδη αλλαγές στο Δ.Σ. με 3 μέλη να "καρατομούνται" ενώ η σάρωση, όπως σας είχε γράψει το ypodomes.com συνεχίζεται.


Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ μιλώντας σε δημοσιογράφους, την περασμένη Παρασκευή έκανε γνωστό πως το καταγραφικό (ένα ειδικού τύπου τρένο που καταγράφει τα προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο) έκανε πλήρες "σκανάρισμα" όλου του δικτύου, κατέγραψε τα πάντα και τα στοιχεία είναι διαθέσιμα σε όλους επιθυμούν.

Βέβαια, αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες περί αξίωσης ρήτρας για τα έργα που δεν τελειώνουν και η οποία φέρνει μία γενικότερη αναστάτωση στο τοπίο. Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι η σύγκλιση Διοικητικού Συμβουλίου σήμερα στην ΕΡΓΟΣΕ με κύριο μενού το θέμα των έργων.

Αυτό δείχνει και την προβληματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εδώ και χρόνια και που το άνοιγμα της αγοράς την έκανε να φανεί. Το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον μιας και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα καθορίσει εν πολλοίς τις εξελίξεις και η φερόμενη δυσαρέσκεια αν μετουσιωθεί σε κίνηση προς ΟΣΕ τότε θα έχουμε την πρώτη καταγεγραμμένη κόντρα. Μέχρι τότε όλοι οι παίκτες μετρούν δυνάμεις.

Πηγή:
- Προβλήματα στο σιδηρόδρομο και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ σε θέση επιφυλακής
http://www.ypodomes.com/index.php/metafores/treno/item/43302-provlimata-sto-sidirodromo-kai-trainose-ose-ergose-se-thesi-epifylakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου