Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΔΕΣΣΑΣ : ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ; (VIDEOS PHOTOS)


Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη μελέτη χάραξης της προαστιακής σύνδεσης στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Πέλλας.
Ήταν μια πρωτοβουλία της Βουλευτή Πέλλας Θ. Τζάκρη όπου κάλεσε ανθρώπους οι οποίοι  έχουν κάνει μελέτες χάραξης της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών με το σκεπτικό και της γραμμής προς την Αλμωπίας. «Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά έργα, όχι μόνο στην Πέλλα, αλλά και σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, στον τομέα των μεταφορών και απαιτείται η συνεργασία όλων» ανέφερε μεταξύ άλλων η Βουλευτής κ. Τζάκρη.
Αυτά που συζητήθηκαν ήταν κυρίως πως θα συνδεθεί το νέο σιδηροδρομικό δίκτυο με το καινούργιο καθώς επίσης και ο σχεδιασμός καθώς σύμφωνα με την μελέτη η γραμμή θα διέλεθει μέσα από οικιστικά κέντρα.


Παρόντες στην εκδήλωση αυτή ήταν Αντιπεριφερειάρχης  Μεταφορών και Επικοινωνιών Κεντρικής Μακεδονίας ο οποίος εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Δ.  Χατζηβρέττας,  εκπρόσωπος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Δημαρέλος, οι Δήμαρχοι Έδεσσας, Σκύδρας Πελλας,  Χαλκηδώνας Θεσ/νίκης  ο Πρόεδρος  του Ο.Σ.Ε.  Γ. Αποστολόπουλος, επιστήμονες στελέχη του ΟΣΕ και μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών και αρκετός κόσμος.






 Εμείς ως TASTV.GR καλύψαμε δημοσιογραφικά την εκδήλωση αυτή και θέσαμε ερώτηση την οποία θα δείτε στο τελευταίο μέρος του  2ου μας βίντεο και οι απαντήσεις που πήραμε ήταν σημαντικές που ενδιαφέρουν την Αλμωπία και την Έδεσσα.








Πηγή:
- ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΔΕΣΣΑΣ : ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ; (VIDEOS PHOTOS)
http://tastv.gr/article/proastiakos-thessalonikis-edessas-apo-poia-horia-tha-perasei-videos-photos

- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΕΣ/NIKHΣ - Ν.ΠΕΛΛΑΣ 17-2-2017 1/2
https://www.youtube.com/watch?v=egN2agN1DS4&feature=youtu.be

- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΕΣ/NIKHΣ - Ν.ΠΕΛΛΑΣ 17-2-2017 2/2
https://www.youtube.com/watch?v=sjCm0xz_sEY&feature=youtu.be


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου