Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Νέο δρομολόγιο Αθήνα - Τιθορέα απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Δευτέρα 20 Φλεβάρη

Αναδημοσιεύουμε από το Το στέκι της έλξης:
Σε λειτουργία νέο δρομολόγιο Προαστιακού τύπου-τις πρωινές ώρες- από Αθήνα μέχρι την Τιθορέα με κωδικό 3522/3523 και κυκλοφορία μόνο τις καθημερινές.
Η αμαξοστοιχία θα δρομολογείται με συρμό τύπου Railbus, θα αναχωρεί με τριπλή ζεύξη από την Αθήνα ως 1530 και θα συνεχίζει
μετά την Οινόη και μέχρι την Τιθορέα ως 3522 όπου και θα αναχωρεί απο εκεί ως 3523 με ώρα αναχώρησης 06.36 και με στάσεις σε Λιβαδειά, Αλίαρτο, Θήβα,Οινόη,Αυλώνα,Αφίδναις,Άγιο Στέφανο,ΣΚΑ,Αθήνα και Ρούφ.

Πρόκειται για ένα δρομολόγιο που είχε εξαγγείλει η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και αφορά την επέκταση του Προαστιακού προς Θήβα - Λιβαδειά κλπ και προφανώς εντάσσεται στην λογική ανάπτυξης των επιβατικών δρομολογίων για την εξυπηρέτηση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (εργαζόμενοι κυρίως, συνταξιούχοι,άνεργοι που θέλουν να μεταβούν έγκαιρα τις πρωινές ώρες στην Πρωτεύουσα).
Εμείς θα πρέπει να τονίσουμε ότι το δρομολόγιο μπαίνει σε μια δύσκολη περίοδο,όπου στην υποδομή υπάρχουν σημαντικά προβλήματα (μονοδρόμηση μεταξύ Θήβας - Τιθορέας) εδώ και μήνες.
Φυσικά υπάρχει και η δεδομένη έλλειψη προσωπικού.
Ωστόσο κάθε ενέργεια για την ανάπτυξη του επιβατικού έργου προς όφελος των πολιτών μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.
Αναμένουμε και την τιμολογιακή πολιτική και ελπίζουμε η κατάσταση στην υποδομή να βελτιωθεί το συντομότερο για να διευκολύνει την περαιτέρω ανάπτυξη του Δικτύου.

Υ.Γ. Το δρομολόγιο είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει απο τις 13 Φλεβάρη αλλά θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Πηγή:
- Νέο δρομολόγιο απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Δευτέρα 20 Φλεβάρη
http://mixanodigoiose.blogspot.gr/2017/02/20.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου