Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Στις 7-9 Οκτωβρίου το συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών

Στις 7,8 και 9 Οκτωβρίου συνέρχεται το πανελλαδικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών

Από τα 20 σωματεία – μέλη της Π.Ο.Σ., 72 σύνεδροι, όλων των τάσεων και παρατάξεων, θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και αναλύσουν τα πεπραγμένα της περασμένης περιόδου, χαράσσοντας την πορεία της νέας διοίκησης της Π.Ο.Σ., που θα εκλεγεί στις 9/10/2016.


«Οι αποφάσεις του επερχόμενου συνεδρίου θα αποτελέσουν «αποφάσεις ζωής για το σιδηρόδρομο και για τους σιδηροδρομικούς», αφού πέρα από τις ιδιωτικοποιήσεις ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και την ένταξη των ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ στο υπερΤαμείο, έχουμε να αντιπαλέψουμε την «επίθεση» που δέχεται το συνδικαλιστικό κίνημα και οι εργαζόμενοι (ενιαίο μισθολόγιο, μετατάξεις, ασφαλιστικό, κτλ.) με την επερχόμενη απορρύθμιση των εργασιακών και το συνδικαλιστικό νόμο», αναφέρει η ΠΟΣ.
Στο συνέδριο είναι καλεσμένοι εκπρόσωποι του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, οι διοικήσεις των σιδηροδρομικών εταιρειών,  εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, η Γ.Σ.Ε.Ε. και συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Η έναρξη του συνεδρίου θα διεξαχθεί, στις 7/10/2016, στο Μέγαρο του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3, 9ος όροφος) στις 09.00’.

Οι εργασίες του Συνεδρίου, θα συνεχιστούν στο ξενοδοχείο «STANLEY» (Οδυσσέως 1, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα).

Πηγή:
- Στις 7-9 Οκτωβρίου το συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών
http://www.metaforespress.gr/sidirodromos/item/15633-stis-7-9-oktovriou-to-synedrio-tis-panellinias-omospondias-sidirodromikon.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου