Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

H Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) σας προσκαλεί στη διημερίδα με θέμα : «4ο Σιδηροδρομικό Πακέτο: Νέα εποχή – Προκλήσεις - Προοπτικές»

 Λάβαμε και δημοσιεύουμε από τη ΡΑΣ πρόσκληση στη διημερίδα για το 4ο σιδηροδρομικό πακέτο:

Πρόσκληση στη Διημερίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων

Η διημερίδα θα διεξαχθεί στο Κτίριο Διοίκησης (Κτίριο 8 – Κόκκινο) του Εμπορευματικού Κέντρου Θριασίου Πεδίου στον Ασπρόπυργο στις 6 & 7 Νοεμβρίου 2018.

Στη Διημερίδα έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, εκπρόσωποι των Υπουργείων Μεταφορών και των Εθνικών Αρχών Ασφάλειας για τους Σιδηροδρόμους της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, καθώς και εκπρόσωποι των Οργανισμών & Φορέων του σιδηροδρομικού τομέα της χώρας μας.





 Σκοπός της Διημερίδας είναι η ενημέρωση και η διάδοση πληροφοριών σχετικά με τις απαιτήσεις, τους νέους ρόλους και τις αλλαγές που θα επιφέρει η εφαρμογή του τεχνικού πυλώνα και του πυλώνα αγοράς του 4ου Σιδηροδρομικού Πακέτου.





Η διημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών & του Οργανισμού Σιδηροδρόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ERA).




Πηγή:
http://www.ras-el.gr/index.php/nea-anakoinoseis/116-2018-10-31-deltio-typou-diimerida-4o-sidirodromiko-paketo-nea-epoxi-prokliseis-prooptikes



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου