Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Για ακόμη μια φορά οι συνάδελφοι εργάστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να δώσουν αποκατάσταση στο δίκτυο (φωτογραφίες από Σ.Σ. Λιανοκλαδίου πριν λίγες μέρες...)

 Αναδημοσιεύουμε μια ανάρτηση από το στέκι της έλξης

(...) Κάτω απο άκρως αντίξοες συνθήκες  εργάστηκαν σήμερα τα συνεργεία της ΕΕΣΣΤΥ και του ΟΣΕ για να επαναφέρουν στις ράγες τον συρμό RailBus που εκτροχιάστηκε σήμερα το πρωί στον σταθμό Λιανοκλαδίου κατά την διαδικασία παλινδρόμησης. Αξιοσημείωτη είναι και η συμβολή στην επιχείρηση των νέων εργαζομένων στην τεχνική βάση, που θα πρέπει να αξιοποιηθούν την επόμενη μέρα στην ΕΕΣΣΤΥ έχοντας σταθερή σχέση εργασίας και ισότιμα δικαιώματα με το υπηρετούν προσωπικό. (...)






Είναι γνωστό άλλωστε ότι μετά τις μετατάξεις των 75 συναδέλφων από την τεχνική βάση στον ΟΣΕ, μεγάλο μέρος της καθημερινότητας έχει μεταφερθεί σε νέους τεχνίτες που εργάζονται στην ΕΕΣΣΤΥ "με μπλοκάκι" , σχέση εργασίας απαράδεκτη, που δημιουργεί ιδιαίτερα επαχθείς όρους και ανασφάλεια στους εργαζόμενους.









(...)
Τα συγχαρητήρια ανήκουν σήμερα στους τεχνίτες και τους συναδέλφους από την γραμμή του ΟΣΕ που για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας αποδεικνύοντας ότι οι επαγγελματίες σιδηροδρομικοί είναι πάντοτε παρόντες, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.














Πηγή:
- Άνοιξε η γραμμή χάρη στην εντατική προσπάθεια των συναδέλφων κάτω από αντίξοες συνθήκες
https://mixanodigoiose.blogspot.com/2018/11/blog-post_51.html?spref=fb&fbclid=IwAR1nlLcV9v3qQdkdHaekJRMGeWx1XcxQ96uFE1oh2pEXxalqhz2jmG69Yeg


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου