Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

20 προσλήψεις νέων μηχανοδηγών απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αναδημοσιεύουμε από το στέκι της έλξης:

Όπως ενημερώσε  χτες το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας,
-έπειτα απο επικοινωνία με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να διαμαρτυρηθεί για το θέμα της αναστολής των κανονικών αδειών-, ο Πρόεδρος συνάδελφος Γενιδούνιας,  η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά στην πρόσληψη των 20 επιλαχόντων απο τον προκήρυξη του 2018 για την κάλυψη άμεσων υπηρεσιακών της αναγκών.

Ήδη η εταιρεία που συνεργάζεται με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην επιλογή του προσωπικού, επικοινωνεί όπως ανέφερε η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τους επιλαχόντες προκειμένου να περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Η εκπαίδευση των νέων μηχανοδηγών αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου.
Με την ενέργεια αυτή, το 2018 θα έχουν ενταχθεί στην έλξη 93 νέοι συνάδελφοι, 80 απο προσλήψεις, 8 απο εσωτερικές μετατάξεις ενώ και 5 συνάδελφοι έχουν επιστρέψει στην εταιρεία απο τις μετατάξεις του 2010 χάρην στις ενέργειες του Σωματείου μας.
Συνολικά πάνω απο 110 μηχανοδηγοί έχουν προσληφθεί στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο το 2018, εξέλιξη που δικαιώνει τις προσπάθειες του Σωματείου μας τα τελευταία χρόνια στον τομέα αυτό.
Θυμίζουμε ότι η εκπαίδευση και πιστοποίηση των μηχανοδηγών διαρκεί 1 χρόνο και πραγματοποιείται στην Δημόσια Σιδηροδρομική Ακαδημία του ΟΣΕ.

Πηγή:
- 20 προσλήψεις νέων μηχανοδηγών απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
https://mixanodigoiose.blogspot.com/2018/11/20_28.html?spref=fb&fbclid=IwAR01Y_wL7fNcUkdzVQq65qkbUiUqfhaFUrnWnuj701TO2Fa_bEPgyWpaO84

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου