Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Αυτά είναι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που θα πραγματοποιούν δρομολόγια του ΟΑΣΘ (Φωτ.)

Αυτά είναι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που θα πραγματοποιούν δρομολόγια του ΟΑΣΘ (Φωτ.)
Σε εξέλιξη εργασίες σε εκατό οχήματα που προμηθεύτηκε το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης- Τοποθετούνται ακυρωτικά μηχανήματα, τηλεματική και wifi



Αυτά είναι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που θα πραγματοποιούν δρομολόγια του ΟΑΣΘ (Φωτ.)
 
Βαγγέλης Στολάκης
Εργασίες προκειμένου να είναι έτοιμα τα λεωφορεία που αγόρασε το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και θα εξυπηρετούν τα δρομολόγια εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr το ΚΤΕΛ έχει αγοράσει εκατό συνολικά οχήματα, τα οποία αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Αθήνα και βάφονται σε λευκό χρώμα. Τα οχήματα πάνω τους θα φέρουν το λογότυπο του ΚΤΕΛ. Οι εργασίες που πραγματοποιούνται στα οχήματα αυτή την περίοδο περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ακυρωτικών μηχανημάτων και την εγκατάσταση συστήματος τηλεματικής.

Όπως αναφέρει στο makthes.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Στέφανος Τσόλης τα οχήματα θα διαθέτουν επίσης πρόσβαση στο διαδίκτυο (wi fi). «Τα οχήματα είναι αστικού και ημιαστικού τύπου» σχολιάζει.

Ως προς την χωρητικότητα έχουν εξασφαλιστεί λεωφορεία με τρεις πόρτες τα οποία διαθέτουν 25 θέσεις καθήμενων και 60 όρθιων αλλά και οχήματα με δυο πόρτες στα οποία οι θέσεις για καθήμενους είναι 35 και για όρθιους 60.

Όπως εκτιμά ο κ. Τσόλης η σύμβαση του υπουργείου Μεταφορών με τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης (θα την υπογράψει ο ΟΣΕΘ με τα ΚΤΕΛ και τον ΟΑΣΘ) με την οποία θα εκχωρείται μέρος του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ θα υπογραφεί τις προσεχείς εβδομάδες και τα πρώτα λεωφορεία θα βγουν στο δρόμο στις αρχές Φεβρουαρίου.

«Αυτή τη στιγμή από τον ΟΑΣΘ πραγματοποιείται το 55% των δρομολογίων εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης εξαιτίας της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο Οργανισμός. Όταν θα βγουν τα λεωφορεία μας στους δρόμους θα πραγματοποιούν όλα τα δρομολόγια, όπως άλλωστε είμαστε υποχρεωμένοι» τονίζει στο makthes.gr ο κ. Τσόλης


Πηγή
- Αυτά είναι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που θα πραγματοποιούν δρομολόγια του ΟΑΣΘ (Φωτ.)
https://www.makthes.gr/ayta-einai-ta-leoforeia-toy-ktel-poy-tha-pragmatopoioyn-dromologia-toy-oasth-fot-250390?fbclid=IwAR0fEFfxm-6E5tc52vZlJRxMJlIovpWe3JpDlDMHXqusep6xpO6eiu36vXQ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου