Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ενδιαφέρουσα επισκευή (από περαστικό - πατέρα παιδιών επιβατών) στο Σιδηροδρομικό Δίκτυο της Γερμανίας...

Αναδημοσιεύουμε μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση του
Basilis Tsihrinis :

Αμαξοστοιχία ΙCE των DB ακινητοποιήθηκε στον σταθμό Celle επειδή άνοιξε από μόνο του ένα καπάκι διαστάσεων 25x25 στο κάτω μέρος ενός οχήματος. Το προσωπικό κίνησης και ο μηχανοδηγός δεν κατάφεραν να το κλείσουν με αποτέλεσμα να μην αναχωρήσει το ICE για λόγους ασφαλείας.
Στον σταθμό βρισκόταν ο κύριος Klaus Stahl, γνωστός στην πόλη ως "Γιατρός των ποδηλάτων", ο οποίος συνόδευε τα παιδιά του για να ταξιδέψουν στο Αμβούργο. Πήρε την εργαλειοθήκη από το αμάξι του και προσπάθησε να λυγίσει τον βραχίονα με έναν κάβουρα αλλά δεν κατόρθωσε να κλείσει το καπάκι. 

Τελικά αποφασίστηκε να το αφαιρέσει και τα κατάφερε με ένα 13άρι κλειδί και μία πένσα. Ο κύριος Stahl χειροκροτήθηκε από τούς επιβάτες και έλαβε ως ανταμοιβή από τον προϊστάμενο τού ICE ένα κουπόνι για δωρεάν ποτό της αρεσκείας του διάρκειας τριών μηνών. Είπε "Θα έβρισκα πολύ καλύτερο αν υπήρχε μια εργαλειοθήκη ή τουλάχιστον πένσες και κλειδιά σε κάθε ICE".



Οι DB δήλωσαν μέσω τού εκπροσώπου τους:
"Ευχαριστούμε τον κύριο για την φιλική υποστήριξη του προσωπικού της αμαξοστοιχίας μας. Τα τρένα ICE είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την προσάρτηση ή την αποσυναρμολόγηση τού καπακιού και δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν στην περίπτωση που περιγράψαμε. Ωστόσο, οι επιβάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους αντιμετωπίζουν συνήθως τέτοια περιστατικά".

Πηγή:
- Wie man einen ICE flott kriegt
http://www.cellesche-zeitung.de/Celle/Aus-der-Stadt/Celle-Stadt/Bahn-Panne-Wie-man-einen-ICE-flott-kriegt?fbclid=IwAR0UoIr1wVpjIHOoylxc9_76yZ4z4phr96r8cArYgYOhZQmoz2zedMwkC_M

https://www.facebook.com/groups/trainsingreece/permalink/2061503800608224/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου