Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Νέες προσλήψεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ...

Αναδημοσιεύουμε μια ανάρτηση από το στέκι της έλξης:

Μια από τις πολύ σημαντικές ειδήσεις που βγήκαν απο την προχτεσινή εκδήλωση του Σωματείου μας, είναι η αναφορά του Δ/ντος Συμβούλου καθηγητή κ. Τσαλίδη στις επικείμενες προσλήψεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τόσο στον κλάδο
των μηχανοδηγών, όσο και σε αυτόν της κίνησης όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας.Αυτήν την περίοδο ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για τις προσλήψεις των 20 επιλαχόντων μηχανοδηγών και θα ακολουθήσει νέα προκήρυξη τον επόμενο μήνα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 45 επιπλέον μηχανοδηγούς, ενώ απευθυνόμενος στον συνάδελφο Ζαβογιάννη, Πρόεδρο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ τόνισε πως έρχονται άμεσα προσλήψεις στον κλάδο κίνησης με τις πληροφορίες να προσδιορίζουν τον αριθμό τους σε 70 σε πρώτη φάση!

Η περιουσία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι το ανθρώπινο δυναμικό της, τόνισε στους παρευρισκόμενους ο κ. Τσαλίδης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία και στην Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπογράφηκε πρόσφατα με τα 2 Σώματεια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μεταφέροντας  τους χαιρετισμούς του Προέδρου της εταιρείας κ. Iacono.

Πηγή:
- Νέες προσλήψεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ο κ. Τσαλίδης
https://mixanodigoiose.blogspot.com/2019/01/blog-post_84.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου