Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Τη συνδρομή της Αστυνομίας ζητά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την απομάκρυνση παραβατικών από τον Προαστιακό

Για ατυχές περιστατικό που συνέβη το πρωί, στο δρομολόγιο των 8:59 Κιάτο – Πειραιάς και στο σταθμό των Μεγάρων κάνει λόγο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναφέροντας ότι διακινητές απαγορευμένων ουσιών που επιβιβάστηκαν στον Προαστιακό συνεπλάκησαν, ενώπιον των επιβατών.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, «με παρέμβαση του προσωπικού της αμαξοστοιχίας οι δράστες αποβιβάστηκαν στο σταθμό Άνω Λιόσια και αποχώρησαν, όχι όμως πριν δημιουργήσουν την αναμενόμενη αναστάτωση στους επιβάτες μας».


Παράλληλα, η εταιρεία τονίζει ότι έχει «πολλές φορές ζητήσει την παρέμβαση και αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών, με πιο πρόσφατη αυτή πριν από δύο εβδομάδων, δεδομένου ότι οι εταιρείες security -τις οποίες χρησιμοποίησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ- νομικά δεν έχουν δυνατότητα παρέμβασης.

Η Ελληνική Αστυνομία δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε επιχειρήσεις για την επίλυση των προβλημάτων που δυστυχώς ταλαιπωρούν τους επιβάτες και δυσφημούν την εταιρεία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σε κάθε περίπτωση, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες που έγιναν ή γίνονται μάρτυρες τέτοιων δυσάρεστων περιστατικών και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια που συνδράμει στην εξάλειψή τους».

Πηγή:
- Τη συνδρομή της Αστυνομίας ζητά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την απομάκρυνση παραβατικών από τον Προαστιακό
https://www.metaforespress.gr/sidirodromos/%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου