Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Το 3ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, στις 19 και 20 Ιουνίου, στο ΜΕΓΑΡΟ Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

Είναι γεγονός: Το 3ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, στις 19 και 20 Ιουνίου, στο ΜΕΓΑΡΟ Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών


Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου και 2ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών, τα οποία παρακολούθησαν συνολικά περισσότεροι από 2.000 σύνεδροι, οι συνδιοργανώτριες ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του 3ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών (www.ypodomes-metaforescongress.gr/).


Η καθολική αποδοχή (50 και πλέον χορηγοί, 200 και πλέον δημοσιεύσεις σε ΜΜΕ σε πανελλαδική κλίμακα) και η μαζική προσέλευση των δυο πρώτων συνεδρίων παρέχουν το έναυσμα για την περαιτέρω αναβάθμιση του συνεδρίου, καθιστώντας το, κατά γενική ομολογία, ως το σημαντικότερο ετήσιο γεγονός για τον Τεχνικό / Κατασκευαστικό και Μεταφορικό κλάδο.



Με σταθερή προσήλωση στη μετατροπή του συνεδρίου σε «Θεσμό», το 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών θα διεξαχθεί στο ΜΕΓΑΡΟ Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα «Banquet»), σε έναν από τους πλέον σύγχρονους και ταυτόχρονα εμβληματικούς συνεδριακούς χώρους της Αθήνας και της Ελλάδας.

Στις 19 και 20 Ιουνίου 2019, θα επιχειρηθεί η αποτύπωση των πιο πρόσφατων εξελίξεων, προοπτικών, αλλά και προκλήσεων στους δύο αλληλένδετους κλάδους.




Οι δυο ημέρες του συνεδρίου, ως είθισται, θα χωριστούν ως εξής:

Η 1η ημέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στις Υποδομές / Κατασκευές και η 2η ημέρα στις Επιβατικές και Εμπορευματικές Μεταφορές.

Στο συνέδριο θα υπάρξουν, μεταξύ άλλων, θεματικές ενότητες για την χρηματοδότηση μεγάλων έργων, τη μόχλευση χρηματοδοτήσεων, τα προηγμένα συστήματα μεταφορών, τις μεγάλες αστικές και συγκοινωνιακές αναπλάσεις, κτλ.

Ειδικότερα, θα αναδειχθούν οι σύγχρονες «έξυπνες» τεχνολογίες στις κατασκευές και στα συγκοινωνιακά δίκτυα και τα αποτελέσματα από την εφαρμογή νέων τεχνολογιών σε μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις.



Και τις δυο ημέρες, θα υπάρξουν ξεχωριστές βραβεύσεις εταιρειών που διαδραμάτισαν και διαδραματίζουν σημαίνονται ρόλο στις Υποδομές και Μεταφορές της χώρας και παρουσιάσεις Μεγάλων Έργων / Πρότυπων Case Studies, κτλ.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα υπάρχει μετάφραση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα.

Μέγας χορηγός την 1η ημέρα του συνεδρίου είναι η ΕΛΛΑΚΤΩΡ και τη 2η ημέρα η ΒΕΑΤ.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες, το πρόγραμμα, τις συνεδρίες στο www.ypodomes-metaforescongress.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: n.karagiannis@ypodomes.com , ffotinos@metaforespress.gr  και vfelekou@free-spirit.gr  (210 6048260).

Πηγή:
- Είναι γεγονός: Το 3ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, στις 19 και 20 Ιουνίου, στο ΜΕΓΑΡΟ Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
https://www.ypodomes.com/index.php/alles-ypodomes/endiaferouses-eidiseis/item/51731-einai-gegonos-to-3o-synedrio-ypodomon-metaforon-stis-19-kai-20-iouniou-sto-megaro-diethnes-synedriako-kentro-athinon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου