Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Εκλογές Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης

Αναδημοσιεύουμε μια ανάρτηση του φίλου και πρώην συναδέλφου
 Ιωάννης Γιαννακούδης :

Περιμένουμε παλαιούς αλλά και νέους φίλους, στις 18 Απριλίου 2018 από τις 9.00 έως 19.00 ,συμμετέχοντας στις εκλογές για νέο Δ.Σ Όλοι μαζί σε μιά κοινή προσπάθεια με μοναδικό κριτήριο την αγάπη για τον Σιδηρόδρομο!















Αν στις προηγούμενες εκλογές του Μαίου 2016 είχαμε 100 μέλη που ψήφισαν, στις φετινές για να λέμε ότι πετύχαμε στον τομέα αυτό πρέπει τουλάχιστον να έχουμε αύξηση 15 - 20 %
Το κακό δεν έχει συμμετοχή, γυναικείου φύλου αλλά κυρίως νέων ανθρώπων. Δεν καταλαβαίνω πολλούς που λένε όταν βγω στην σύνταξη θα έρθω. 
Πάντως η συνδρομή δεν νομίζω πως είναι αποτρεπτική αν και θάλεγα πως μπορεί νάναι και ανταποδοτική.
Οι φίλοι - φίλες του σιδηροδρόμου και του συλλόγου μας μπορούν ακόμα και την τελευταία στιγμή να συμμετάσχουν ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή, ακόμη και μετά τις εκλογές.
Ο σύλλογος μας έχει ιστορία έχει παρών έχει πολλές δυνατότητες αλλά κυρίως μεγάλες προοπτικές. Και κυρίως αναπτύσσει ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ. Ο επίτιμος πρόεδρος μας Κοντόπουλος Ευθύμης με την εργατικότητα του και με το << Γεια σου φίλε γεια σου φίλε>> σε όποιον συναντούσε έγινε αγαπητός και μεγάλη μορφή του σιδηροδρόμου και του συλλόγου.
Ο σιδηρόδρομος είναι φίλος (φιλικότατος) με τον άνθρωπο, την φύση, την ιστορία, την επιστήμη την τεχνολογία, την μουσική την ποίηση την συγγραφή κ.α εμείς γιατί να μην είμαστε φίλοι;

Πηγή:
- Εκλογές Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης
https://www.facebook.com/joan.giannakoudis?ref=br_rs


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου