Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

«Φέρνουμε καινοτομία, οι εργαζόμενοι να μην ανησυχούν», τα μηνύματα των Ιταλών για ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η απόκτηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο επέκτασης και ανάπτυξης των Ιταλικών Σιδηροδρόμων, αναφέρει σε δήλωσή του, στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του ομίλου της Ferrovie Dello Stato Italiane, ο διευθύνων σύμβουλος Renato Mazzoncini.

Παράλληλα, η πρόεδρος Gioia Ghezzi καθησυχάζει τους εργαζομένους, τονίζοντας ότι οι Ιταλικοί Σιδηρόδρομοι είναι από τους καλύτερους εργοδότες στην Ιταλία.


Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

«Η εξαγορά αυτή είναι σύμφωνη με το επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο και – μεταξύ άλλων – επικεντρώνεται στη διεθνή ανάπτυξη», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της FS Italiane Renato Mazzoncini, συμπληρώνοντας ότι «είναι, επίσης, μια ευκαιρία ανάπτυξης και βελτίωσης των ελληνικών σιδηροδρόμων, οι οποίοι θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία και εμπειρία του ομίλου της FS που έχει αποκτηθεί στα 110 χρόνια της ιστορίας του».



Από την πλευρά της, η πρόεδρος της FS Gioia Ghezzi σχολίασε ότι «η καινοτομία και το υψηλό τεχνολογικό περιεχόμενο είναι οι βασικοί πυλώνες του ομίλου της FS.

Είμαστε σίγουροι ότι οι πυλώνες αυτοί θα οδηγήσουν στην βελτίωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Επιπλέον, οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι θα επωφεληθούν από τη μεγάλη προσοχή που δίδουμε στους εργαζομένους, άλλωστε η FS έχει επιλεγεί, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Καλύτερος Εργοδότης».

Υπενθυμίζεται ότι η FS έχει ανακηρυχθεί προτιμητέος αγοραστής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έναντι 45 εκατ. Έως τα τέλη του έτους αναμένεται να αναλάβει τη διαχείρισή της.



Πηγή:
- «Φέρνουμε καινοτομία, οι εργαζόμενοι να μην ανησυχούν», τα μηνύματα των Ιταλών για ΤΡΑΙΝΟΣΕ
http://www.metaforespress.gr/sidirodromos/item/15062-fernoume-kainotomia-oi-ergazomenoi-na-min-anisyxoyn-ta-minymata-ton-italon-gia-trainose.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου