Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Οι Ινδικοί Σιδηρόδρομοι εγκαινίασαν την πρώτη Ινδικής κατασκευής Ηλεκτροκίνητη αυτοκινητάμαξα ημι υψηλών ταχυτήτων (Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!!!)

ΙΝΔΙΑ: Η πρωτότυπη Ηλεκτροκίνητη ΑυτοκινητάμαξαIR Train 18 ημι-υψηλής ταχύτητας εγκαινιάστηκε επισήμως από τον πρωθυπουργό της Ινδίας Narendra Modi στο σταθμό του Νέου Δελχί στις 15 Φεβρουαρίου.

Η ΗΑΑ με την επωνυμία Vande Bharat Express, που αποτελείται από 16 οχήματα, αναπτύχθηκε από το Ινδικό εργοστάσιο Integral Coach Factory για να καλύψει δρομολόγια μεταξύ μεγάλων πόλεων σε μεσαίες αποστάσεις με ταχύτητες μέχρι 180 km / h.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:





Μιλώντας στην εναρκτήρια αμαξοστοιχία μετά τα εγκαίνια, ο Υπουργός Σιδηροδρόμων Piyush Goyal ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να παραγγείλει άλλες 100 όμοιες συνθέσεις εκτός από τις 30 για τις οποίες ο διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη. Το ICF ήδη βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης επιπλέον τεσσάρων σετ συνέχεια της ολοκλήρωσης του πρωτότυπου.








Από τις 17 Φεβρουαρίου, το πρωτότυπο τραίνο θα καλύπτει από την εταιρεία Northern Railway σε ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής τη διαδρομή 776 χλμ. Μεταξύ Νέου Δελχί και Βαρανάσι, σταθμεύοντας μόνο στην Kanpur και την Allahabad. Το τρένο θα αναχωρεί από το Νέο Δελχί στις 06.00 και θα φτάνει στο Βαρανάσι στις 14.00, με μέγιστη ταχύτητα 160 χλμ. / Ώρα. Το ταξίδι επιστροφής θα αναχωρεί στις 15.00 και θα φτάνει στην πρωτεύουσα στις 23.00. Η υπηρεσία θα λειτουργεί πέντε ημέρες την εβδομάδα, εκτός από τις Δευτέρες και τις Πέμπτες. Μεταξύ των ταξιδιών το τρένο θα ελέγχεται - συντηρείται στο Μηχανοστάσιο Shakur Basti DEMU του ΝΑ στο Νέο Δελχί.



Ο χρόνος ταξιδιού των 8 ωρών μεταξύ των δύο πόλεων θα είναι μια σημαντική βελτίωση αφού μέχρι σήμερα το αμέσως επόμενο ταχύτερο τρένο, καλύπτει την απόσταση σε χρόνο 11 ώρες και 30 λεπτά. Οι ινδικοί σιδηρόδρομοι στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των επιβατών, με τιμές εισιτηρίων μεταξύ 30% και 40% υψηλότερες από τις αντίστοιχες υπηρεσίες του υπάρχοντος Shatabdi Express. Οι ναύλοι για την πρώτη θέση και την οικονομική θέση για το ταξίδι του Νέο Δελχί - Βαρανάσι έχουν οριστεί σε Rs 3.171 και Rs 1.689, σε σύγκριση με τα Rs 2.505 και Rs 1/220 που ισχύουν σήμερα.

Πηγή:
- Modi launches Vande Bharat Express and orders 130 more
https://www.railwaygazette.com/news/news/asia/single-view/view/modi-launches-vande-bharat-express-and-orders-130-more.html?fbclid=IwAR12mC9PC4VY8E_BQVf1lGKWUlx3C8aRfbU3pe2bgvVnlXuREpftinRIhOQ

- First Look At Vande Bharat Express | PM Modi Flags Off Shatabdi's Successor
https://www.youtube.com/watch?v=-9oJ3vbm9rc

- Train 18 launch: PM Modi inaugurates Vande Bharat Express
https://www.youtube.com/watch?v=Nkj9-ITMnDQ

- PM Narendra Modi flags off India’s fastest train Vande Bharat
https://www.hindustantimes.com/india-news/pm-narendra-modi-to-flag-off-shatabdi-successor-vande-bharat-express-today/story-Y0rIvv1wuPQPnpWtoK9nLK.html

- The story behind Train 18: It had to run over tough opposition
https://www.hindustantimes.com/india-news/the-story-behind-train-18-it-had-to-run-over-tough-opposition/story-qivMoHXiNHXWjrdoi0it3O.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου