Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Nέα γραμμή - Νέα εποχή για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο. Ολοκληρώθηκε η δοκιμή στη νέα σήραγγα. (Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή δοκιμή στη σήραγγα της 'Οθρυος!!!)

Αναδημοσιεύουμε από το στέκι της έλξης:

Ολοκληρώθηκε η δοκιμή στην σήραγγα της Όθρυς και οι πληροφορίες μας λένε ότι η νέα χάραξη απο Λιανοκλάδι μέχρι Αγγείες θα δοθεί προς χρήση τις επόμενες 15 μέρες.

Παράλληλα προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς
οι εργασίες στην γέφυρα ΣΓ 26 και πολλοί μιλούν με αισιοδοξία για την παραχώρηση της διπλής γραμμής προς Θεσσαλονίκη μέσα στον Ιανουάριο, προσδιορίζοντας και την παράδοση της ηλεκτροκίνησης εντός του πρώτου τριμήνου του 2019.












Πρόκειται για την ολοκλήρωση ενός έργου που ξεκίνησε δεκαετίες πριν και θα αλλάξει ριζικά πλέον την εικόνα για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο καθιστώντας τον ανταγωνιστή προς τις αεροπορικές εταιρείες  αφού ο χρόνος διαδρομής προς Θεσσαλονίκη θα περιοριστεί σημαντικά  αυξάνοντας παράλληλα δραματικά την χωρητικότητα του δικτύου για τις εμπορευματικές αμαξοστοιχίες.

Οι φωτογραφίες (και ο τίτλος) από την σημερινή δοκιμή από τους συναδέλφους που συμμετείχαν με επιτυχία σε αυτήν.
Ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος προχωράει και οι σιδηροδρομικοί δεν μπορεί παρά να δηλώνουν ικανοποιημένοι από αυτήν την εξέλιξη.







Πηγή:
- Nέα γραμμή - Νέα εποχή για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο.
https://mixanodigoiose.blogspot.com/2018/11/n.html?spref=fb&fbclid=IwAR3AMTJ8DDoUa1SnRwTKBk-9_1G4RbXVUxX-0317qxpgXVAMiBZYr66C3Fc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου