Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Γνωρίστε τη νέα πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου

Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου εξελέγη πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Ταμείου.

Θα διαδεχθεί τον διευθύνοντα σύμβουλο, Αντώνη Λεούση, ο οποίος ασκούσε προσωρινά καθήκοντα προέδρου. Σημειώνεται ότι το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ανασυγκροτήθηκε σε σώμα λόγω της επικείμενης παρόδου του εξαμήνου προσωρινής προεδρίας του κ. Λεούση.

Το βιογραφικό της νέας προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ


Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των επενδύσεων και ειδικεύεται στο real estate, καθώς και στη διαχείριση και αξιολόγηση ακινήτων. Είναι Ορκωτός Εκτιμητής (MRICS), πιστοποιημένη από το Υπουργείο Οικονομικών και Εξεταστής επαγγελματικής επάρκειας.

Είναι πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το City University of London (BSc Property Valuation & Finance και MSc Property Investment αντίστοιχα), ενώ είναι κάτοχος πτυχίου και στα Micro-Economics από το London School of Economics. Έχει διατελέσει Ανώτερο Στέλεχος, υπεύθυνη για την αξιολόγηση και την ανάπτυξη ακινήτων σε πολυεθνικές εταιρίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Αγγλία, Μάλτα, Κύπρος), με κύρια έμφαση σε σύνθετα αναπτυξιακά έργα. Από το 2011, ως συνεργάτης της Cushman & Wakefield, συνεργάστηκε με πολλούς θεσμικούς φορείς και ομίλους εταιρειών.

Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σχετικά με τις υπηρεσίες εκτίμησης και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών από ιδιωτικούς φορείς και πανεπιστημιακές σχολές. Είναι επίσης τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια ακινήτων και έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Πηγή:
- Νέα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου
http://www.iefimerida.gr/news/335590/nea-proedros-toy-taiped-i-lila-tsitsogiannopoyloy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου