Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

H EUROCERT εντάσσει στο στελεχιακό δυναμικό της το πρώην πρόεδρο και Δ Σύμβουλο του ΟΣΕ κ Θεοφανόπουλο

H EUROCERT ενισχύει την πορεία της ανάπτυξής της και εντάσσει στο στελεχιακό δυναμικό της τον Τάκη Θεοφανόπουλο σε θέση Εντεταλμένου Συμβούλου. Η Eurocert είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης, διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ με γραφεία σε πάνω από 20 χώρες παγκοσμίως.


Ο κ. Θεοφανόπουλος είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, με Διδακτορικό τίτλο στην Εδαφομηχανική. Υπήρξε για σειρά ετών Διευθυντής Πιστοποίησης και μετέπειτα Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΟΤ, ενώ διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Εργασίας. Επίσης κατείχε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ την εξαετία 2010 – 2016.

O Πρόεδρος του Ομίλου της EUROCERT κ. Γ. Μπρισκόλας δήλωσε: «H υψηλή τεχνογνωσία και η προσέλκυση στελεχών με εμπειρία και κύρος, είναι πάντα στους στόχους μας, ενισχύοντας την προσπάθειά μας να ανταποκρινόμαστε επιτυχώς στις αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, με ταυτόχρονη διεύρυνση του μεριδίου μας στην αγορά και εδραίωση στις ηγετικές θέσεις μεταξύ των φορέων πιστοποίησης».

Πηγή:
http://www.eurocert.gr/

- EUROCERT: Εντεταλμένος Σύμβουλος ο Τάκης Θεοφανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου