Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Μα καλά υπάρχουν και εργατικοί και φιλότιμοι εργαζόμενοι στον Ελληνικό Δημόσιο Σιδηρόδρομο;

Γιατί μέχρι σήμερα νομίζαμε (ή τουλάχιστον έτσι μας είχαν κάνει να νομίζουμε) ότι όλοι τους είναι λαμόγια και τεμπέληδες...

Αναδημοσιεύουμε μια ανάρτηση του συναδέλφου μηχανικού Nick Kondylas (προϊσταμένου της υπηρεσίας ηλεκτροκίνησης  Λάρισας του ΟΣΕ).

Νομίζω όσοι γνωρίζουμε, ότι οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι αποτελεί μια από τις υποδειγματικές δημόσιες υπηρεσίες, που ενώ λειτουργεί με ελάχιστο προσωπικό, ανταποκρίνεται άψογα στα καθήκοντά της καλύπτοντας μια μεγάλη περιοχή ευθύνης και κάτω από οποιεσδήποτε μάλιστα καιρικές συνθήκες!!!

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα ανάρτηση που αναφέρεται σε πρόσφατα συμβάντα που δίνουν μια εικόνα από την καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι:



 Συνεργείο συντήρησης ηλεκτροκίνησης Λάρισας.

Κυριακή 27/01 και ώρα 18:30 το Συνεργείο συντήρησης ηλεκτροκίνησης Λάρισας, ειδοποιείται για έκτακτη Απαγόρευση της Γραμμής Επαφής (Α.Γ.Ε.) στον Σ.Σ. Λιανοκλαδίου, λόγω της εκτροχίασης των δύο Railbus.
Τα άτομα του Συνεργείου, που είχαν υπηρεσία στην πρωινή βάρδια της ίδιας ημέρας, μεταβαίνουν στον Σ.Σ. Λιανοκλαδίου, ολοκληρώνουν την Α.Γ.Ε. στις 22:05. και επιστρέφουν στην Λάρισα στις 00:30 της 28/01.



Δευτέρα 28/01. Τα ίδια άτομα του Συνεργείου, πηγαίνουν για προγραμματισμένη Α.Γ.Ε. στον Σ.Σ. Δομοκού στις 8:00 και στην συνέχεια επιστρέφουν στην Λάρισα, για άλλες εργασίες του Τμήματος που δεν έχουν σχέση με την ηλεκτροκίνηση. 
Στις 17:00 επιστρέφουν στον Σ.Σ. Δομοκού, για άρση της πρωινής Α.Γ.Ε.
Το ένα από τα δύο άτομα έχει αντικατασταθεί.
Στην συνέχεια πηγαίνουν στον Σ.Σ. Παλαιοφαρσάλου, για επίλυση προβλήματος στους πυλώνες φωτισμού του Σταθμού.
Στις 19:00 ειδοποιούνται ότι έχει ολοκληρωθεί η εντροχίαση των δύο Railbus και πρέπει να μεταβούν στον Σ.Σ. Λιανοκλαδίου, για άρση της χθεσινής Α.Γ.Ε.
Στις 22:15 γίνεται η άρση της Α.Γ.Ε. και επιστρέφουν στην Λάρισα στις 00:45 της Τρίτης 29/01.

Σημειώνεται ότι σε όλη την διάρκεια της ταλαιπωρίας που υπέστησαν, δεν εκφράστηκε κανένα παράπονο, ή έστω κάποιου είδους δυσαρέσκεια.

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ!!!

Πηγή:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=814723658920274&set=pcb.814723722253601&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου