Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την ερχόμενη εβδομάδα

Κυλιόμενες στάσεις εργασίας και 24ωρη απεργία την ερχόμενη εβδομάδα για το θέμα των υποδομών και των συνθηκών εργασίας αποφάσισε η ΠΕΠΕ.

Κινητοποιήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα αποφάσισε το συνδικαλιστικό σωματείο των μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΠΕΠΕ) με αίτημα την κατάσταση της υποδομής και τις συνθήκες εργασίας των μηχανοδηγών.


Σύμφωνα με την απόφαση την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη θα προχωρήσουν σε 4ωρες κυλιόμενες στάσεις στα εμπορικά τρένα και στάσεις εργασίας στα επιβατικά (σε ώρες που δεν θα ενοχλεί την μετάβαση των επιβατών από και προς την εργασία τους), ενώ την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Επίσης, η ΠΕΠΕ (Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης) αποφάσισε να προσφύγει στο ΣΕΠΕ για τα προγράμματα εργασίας (Ωράρια, ρεπό κλπ), να στείλει εξώδικο σε Υπουργείο, ΡΑΣ και όλους τους αρμόδιους φορείς για την κατάσταση της υποδομής και να συστήσει στους μηχανοδηγούς για την αυστηρή τήρηση του ΓΚΚ( Γενικό Κανονισμό Κυκλοφορίας).

Πηγή:
- Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
https://makthes.gr/%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου