Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Το πόρισμα για το δυστύχημα σε 5 μέρες, το πόρισμα για τα φωτοσήματα που δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια πότε θα βγεί ;

Αναδημοσιέυουμε από το Στέκι της έλξης:

"Στην εικόνα αριστερά βλέπετε ένα φωτόσημο σε λειτουργία. Φωτοσήματα έχουν να δουν σε λειτουργία πάνω από 8-10 χρόνια οι μηχανοδηγοί σε όλη την χώρα.Ο θυμός όλων των μηχανοδηγών τις τελευταίες μέρες είναι μεγάλος. Σε 5 μέρες εκπονήθηκε ένα πόρισμα και
χρέωσε άμεσα τα πάντα στο ανθρώπινο λάθος και στην ταχύτητα.

Για τα φωτοσήματα και την τηλεδιοίκηση που δεν λειτουργούν 20 χρόνια, ενώ έχουν χρυσοπληρωθεί πόσες μέρες χρειάζονται για να βγει ένα πόρισμα, λένε όλοι οι συνάδελφοι μας.
Πόσες μέρες χρειάζονται για να βγάλει μια επιτροπή το πόρισμα για όσα συμβαίνουν δεκαετίες στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο.


Και ακόμα παραπέρα.
Θα ζητηθούν κάποτε οι ευθύνες από όλους όσους έφτασαν τα πράγματα ως εδώ ;
Αυτά λένε όλοι οι μηχανοδηγοί μέσα στα τρένα τις τελευταίες μέρες και εμείς έχουμε χρέος να μεταφέρουμε τον δικαιολογημένο θυμό του προσωπικού."

Πηγή:
- Το πόρισμα για το δυστύχημα σε 5 μέρες, το πόρισμα για τα φωτοσήματα που δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια πότε θα βγεί ;
http://mixanodigoiose.blogspot.gr/2017/05/5.html

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΕΡΩΤΗΜΑ-ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ) ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ,ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ-ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ,ΤΟ ΛΑΟ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή