Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Συγκροτήθηκε Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Μηχανοδηγών -Υποψηφίων Μηχανοδηγών. Διαβάστε τα ονόματα

Με την υπ’ αριθμ. 8187/11-07-2018 Απόφαση της 44ης Συνεδρίασης της Ολομέλειας της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) και κατόπιν ανοικτής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, συγκροτήθηκε Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Μηχανοδηγών -Υποψηφίων Μηχανοδηγών, το οποίο τηρεί η Αρχή, προς κάλυψη των απαιτήσεων εφαρμογής του Ν. 3911/2011 (Α’12).

Οι πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές Μηχανοδηγών – Υποψηφίων Μηχανοδηγών πληρούν τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 7690/11-05-2018 (Β' 1691) Απόφασης της ΡΑΣ «σχετικά με τα προσόντα, τους όρους και τις προϋποθέσεις χορήγησης πιστοποίησης επάρκειας εκπαιδευτών για την εκπαίδευση μηχανοδηγών».


Το Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Μηχανοδηγών - Υποψηφίων Μηχανοδηγών περιλαμβάνει τις ακόλουθες πληροφορίες, εκ των οποίων το στοιχείο ε) δεν δημοσιοποιείται:

α. Αριθμός ταυτοποίησης του εκπαιδευτή.

β. Όνομα, Επώνυμο και πατρώνυμο του πιστοποιημένου εκπαιδευτή.

γ. Εκπαιδευτικά πεδία για τα οποία ο εκπαιδευτής έχει πιστοποιηθεί.

δ. Χρονικό διάστημα ισχύος της πιστοποίησης.

ε. Στοιχεία επικοινωνίας.

Ο κατάλογος των ενταγμένων στο Μητρώο των Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Μηχανοδηγών-Υποψηφίων Μηχανοδηγών παρουσιάζεται αναλυτικά στο αρχείο pdf.

Πηγή:
- Συγκροτήθηκε Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Μηχανοδηγών -Υποψηφίων Μηχανοδηγών-
http://www.ras-el.gr/index.php/nea-anakoinoseis/103-2018-07-16-sygkrotithike-mitroo-pistopoiimenon-ekpaidefton-mixanodigon-ypopsifion-mixanodigon



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου