Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Επισκεφτείτε μαζί μας την InnoTrans 2016 την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για το σιδηρόδρομο, ExpoCenter Βερολίνο 20-23 Σεπτεμβρίου 2016

Η InnoTrans (Διεθνής Έκθεση Σιδηροδρομικών Οχημάτων, Συγκοινωνιών, Νέων Τεχνολογιών Οχημάτων και Συστημάτων) είναι η μεγαλύτερη έκθεση της σιδηροδρομικής τεχνολογίας στον κόσμο, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Σε αυτήν συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής τροχαίου υλικού και σιδηροδρομικών συστημάτων για να παρουσιάσουν ό,τι πιο καινούριο έχουν να επιδείξουν στους επισκέπτες της έκθεσης.

Η φετινή ΙnnoΤrans, θα λάβει χώρα από τις 20 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, στο Expocenter, το εκθεσιακό κέντρο του Βερολίνου στη Γερμανία. Για τη δημοσιογραφική κάλυψη της έκθεσης έχουν διαπιστευτεί 1128 δημοσιογράφοι από 49 χώρες!!!

Όσοι δεν θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε από κοντά, μείνετε μαζί μας σε μια προσπάθεια ενημέρωσης  για νέα προϊόντα, ειδήσεις, καινοτομίες και ενδιαφέροντα σιδηροδρομικά θέματα.


Συμμετοχή Ελλάδας σε διεθνή έκθεση για σιδηροδρομικά οχήματα
H εταιρία WIND and SOL Ltd πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στην προσεχή ΙnnoTrans.

Η ΙnnoTrans αύξησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την επιφάνειά της κατά 6.000 τ.μ, στην αίθουσα City Cube, λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης που υπάρχει.

Στην προηγούμενη διοργάνωση, 2.758 εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα τους και ενημέρωσαν τους 138.872 επισκέπτες, για όλες τις εξελίξεις του κλάδου.



Στην προσεχή διοργάνωση, ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην τεχνολογία σιδηροδρομικών δικτύων και πιο συγκεκριμένα στους εξής τομείς: σιδηροδρομικά οχήματα, τεχνικές ομάδες και εξαρτήματα. Στο νέο σιδηροδρομικό δίκτυο της έκθεσης θα παρουσιαστεί ένα ευρύ φάσμα σιδηροδρομικών οχημάτων, κυρίως για αστικές και τοπικές συγκοινωνίες.

Επιπλέον, στους επισκέπτες της ΙnnoTrans θα δοθεί η ευκαιρία να δουν το ξεχωριστό τμήμα "Interiors", που συμπεριλαμβάνει τους τομείς "Τravel Catering & Comfort Services" και "Future Mobility Park", στο οποίο παρουσιάζεται, πώς θα είναι το μέλλον στον τομέα της μετακίνησης, ενώ στο τμήμα "Career Point", τελειόφοιτοι σχολών οχημάτων και συγκοινωνιών, θα έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις, με την προοπτική μελλοντικής συνεργασίας και την ένταξή τους στην εργασιακή αγορά.

Πηγή:
- InnoTrans 2016, ExpoCenter City, Berlin, September 20-23 2016
http://www.railwaygazette.com/innotrans/2016/innotrans-2016.html

- Ιστοσελίδα της έκθεσης InnoTrans 2016
http://www.innotrans.de/en/AtAGlance/

- Σιδηροδρομικές καινοτομίες που θα παρουσιαστούν στην φετινή έκθεση Innotrans 2016:
http://www.innotrans.de/en/Visitors/ExhibitorsProducts/Innovations/

- Συμμετοχή Ελλάδας σε διεθνή έκθεση για σιδηροδρομικά οχήματα
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1447303/symmetohh-ths-elladas-se-diethnh-ekthesh-gia-sidhrod.html

- InnoTrans 2016
https://www.youtube.com/watch?v=XYbj9wdlzd0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου