Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε το νέο βίντεο των Hellenic Trainspotters από τις εκδρομές με την Δ/Η General Electric A 223 και τις δύο Ε/Α Ελληνικών Ναυπηγείων στο τμήμα Λιανοκλάδι-Τιθορέα-Λιανοκλάδι, δηλαδή τον πανέμορφο ορεινό άξονα!

Αναδημοσιεύουμε ένα όμορφο βίντεο από μια ανάρτηση του Αλέξανδρου Σικαλιά:

"Το νέο μας βίντεο από τις εκδρομές με την Δ/Η General Electric A 223 και τις δύο Ε/Α Ελληνικών Ναυπηγείων στο τμήμα Λιανοκλάδι-Τιθορέα-Λιανοκλάδι, δηλαδή τον πανέμορφο ορεινό άξονα! Σπάνιες και νοσταλγικές εικόνες από μια σύνθεση η οποία ήταν αρκετά συνηθισμένη κατά τη δεκαετία του 90' εκτελώντας τα τοπικά δρομολόγια Πειραιώς-Λιανοκλαδίου. Οι εκδρομές έλαβαν χώρα στα τέλη Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου 2016 και διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Φίλων του Σιδηροδρόμου Αθηνών και το Amnizia Railfan Club."

Η Δ/Η General Electric/Caterpillar Α-223, επικεφαλής εκδρομικών αμαξοστοιχιών, προσέφερε ένα ξεχωριστό θέαμα στην ορεινή διαδρομή της Οίτης. Τα δρομολόγια κινήθηκαν μεταξύ Λιανοκλαδίου και Τιθορέας, ενώ στο βίντεο παρουσιάζονται εικόνες τόσο από έξω όσο και ως «επιβάτες», με λήψεις από το παράθυρο του βαγονιού. Φυσικά ξεχωρίζουν οι διασταυρώσεις σε Ασωπό και Αμφίκλεια αλλά και ο νοσταλγικός ήχος, της μικρής δηζελάμαξας. 


Πηγή:
- G.E. A-223 on Excursion Trains at Lianokladi-Tithorea route.
https://www.youtube.com/watch?v=lXkvoRQNUas&feature=youtu.be


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου