Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Η Trenitalia αναθέτει στην ισπανική CAF σύμβαση συντήρησης συρμών μεγάλης ταχύτητας ETR500 Frecciarossa για 6 χρόνια έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ.

ΙΤΑΛΙΑ: Η σιδηροδρομική μεταφορική εταιρεία Trenitalia αναθέτει στην CAF Italia (θυγατρική της Ισπανικής CAF που κατασκευάζει τραίνα) σύμβαση εξαετούς διάρκειας με τίμημα 120 εκατομμύρια ευρώ για την προληπτική και διορθωτική συντήρηση 59 συρμών υψηλής ταχύτητας ETR500 Frecciarossa. Υπάρχει η δυνατότητα παράτασης της σύμβασης για έξι ακόμη χρόνια.









Οι δραστηριότητες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν κυρίως στα Εργοστάσια της Trenitalia στη Νάπολι, το Μιλάνο, τη Ρώμη και τη Βενετία. Η ιταλική θυγατρική της CAF θα παρέχει επίσης τεχνική υποστήριξη σε αυτούς τους συρμούς και στους κεντρικούς σταθμούς αλλά και επί γραμμής όπου απαιτείται.

Πάνω από 300 άτομα θα εργαστούν για την υλοποίηση της παραπάνω σύμβασης στην CAF Italia ενισχύοντας το σημερινό προσωπικό της, το οποίο εκτελεί παρόμοιες εργασίες συντήρησης για λογαριασμό της ATM στο Μιλάνο, της ATAC στη Ρώμη, της Ferrotranviaria στο Μπάρι και της ARST στη Σαρδηνία.

Πηγή:
- CAF awarded Trenitalia high speed train maintenance contract
https://www.railwaygazette.com/news/traction-rolling-stock/single-view/view/caf-awarded-trenitalia-high-speed-train-maintenance-contract.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου