Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Μια Ευχάριστη έκπληξη στα εστιατόρια των αμαξοστοιχιών IC της ΤΡΑΙΝΟΣΕ!!!

Μια ευχάριστη έκπληξη για τους επιβάτες της σημερινής αμαξοστοιχίας IC 52 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Οι υπηρεσίες εστίασης στα εστιατόρια των αμαξοστοιχιών έχουν αναβαθμιστεί εντυπωσιακά.

Το υφασμάτινο τραπεζομάντιλο αποτελεί όχι μόνο αισθητική αναβάθμιση αλλά και ουσιαστική για λόγους υγιεινής και καθαριότητας, ο δίσκος έχει αντικατασταθεί από κανονικά πιάτα, ενώ στο τραπέζι υπάρχει καρτελάκι με το μενού της ημέρας και το κερασάκι στην τούρτα ένα ψεύτικο μεν αλλά όμορφο λουλουδάκι. Μικρές λεπτομέρειες που όμως κάνουν τη διαφορά.


Η τιμή δε του αξιοπρεπέστατου αυτού γεύματος είναι σίγουρα προσιτή: 7 Ευρώ μόνο. Στης κρίσης τον καιρό κάποιοι δείχνουν έναν άλλο τρόπο αντίδρασης στον πελάτη τους σεβασμό και ποιότητα. Ένα μπράβο και στα παιδιά που σερβίρουν!!!Τέλος σε αρκετά τραπέζια του βαγονιού-Κυλικείου έχουν τοποθετηθεί μπρίζες που μπορεί να φανούν χρήσιμες σε όσους θέλουν να φορτίσουν το κινητό τους ή τον υπολογιστή τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού!!! Νομίζω ότι σίγουρα θα εκτιμηθούν δεόντως από τους επιβάτες...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου