Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Διευκρινίσεις για το πρώτο δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα

Τα σχετικά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως το πρωινό δρομολόγιο των 05.30 ουσιαστικά καταργείται, με το αμέσως επόμενο να αποχωρεί στις 06.50.

Διευκρινίσεις σχετικά με το πρωινό δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα, έδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ύστερα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τα δημοσιεύματα για πλήρη κατάργησή του.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από την περασμένη Πέμπτη 16 Μαΐου, μετά από συνεννόηση που προηγήθηκε με την τοπική κοινωνία, η εταιρεία προγραμμάτισε την έναρξη του πρωινού δρομολογίου από Βόλο για Λάρισα στις 06:00, με ισχύ από σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου.Υπενθυμίζεται ότι τα σχετικά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως το πρωινό δρομολόγιο των 05.30 ουσιαστικά καταργείται, με το αμέσως επόμενο να αποχωρεί στις 06.50.

«Παρακαλούμε οι σχετικές ενημερώσεις προς το κοινό να πραγματοποιούνται με προσοχή και υπευθυνότητα, καθώς αφορούν στην καθημερινή εξυπηρέτηση των εργαζομένων», τόνισε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πηγή:
- ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Διευκρινίσεις για το πρώτο δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα
https://www.voria.gr/article/trenose-diefkrinisis-gia-to-proto-dromologio-apo-volo-gia-larisa

1 σχόλιο:

  1. Εβαλαν ενα λεωφορείο που φτάνει στη Λάρισα 6:55.Εγω πρεπει να χτυπά καρτα μέχρι 7:00.Μου ειπαν απο τη δουλειά οτι αν δεν μπορείς να έρχεσαι εγκαίρως... δυστυχώς θα πάρουμε κάποιον αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή