Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ο σταθμός Φλέμινγκ περιμένει τους συρμούς

Ο πρόεδρος του Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, ανήρτησε στον λογαριασμό του μια εντυπωσιακή φωτογραφία του ολοκληρωμένου πλέον σταθμού Φλέμινγκ.

Με την πλήρη διάνοιξη των σηράγγων του μετρό Θεσσαλονίκης, αρκετοί σταθμοί διαθέτουν πλέον και σιδηροτροχιά και είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους πρώτους συρμούς, ώστε να ξεκινήσουν τα δρομολόγια.

Ο πρόεδρος του Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, ανήρτησε στον λογαριασμό του μια εντυπωσιακή φωτογραφία ενός τέτοιου σταθμού, του σταθμού Φλέμινγκ, στην οποία φαίνεται ότι τα έργα έχουν ολοκληρωθεί και είναι έτοιμα να τεθούν σε λειτουργία.



Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Ιουλίου, ολοκληρώθηκε η διάνοιξη του συνόλου των υπόγειων σηράγγων του Μετρό της Θεσσαλονίκης, με την άφιξη και του δεύτερου Μετροπόντικα της γραμμής Καλαμαριάς, του Φρίξου, στο σταθμό 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον κ. Μυλόπουλο, πλέον έχει ολοκληρωθεί το 100% των σηράγγων, κατασκευάστηκε το 80% των έργων πολιτικού μηχανικού και εκτελέστηκε το 60% του συνόλου του έργου στην επέκταση Καλαμαριάς του Μετρό Θεσσαλονίκης».

Η φωτογραφία είναι του Αναστάσιου Σαφαρίκα

Πηγή:
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Ο σταθμός Φλέμινγκ περιμένει τους συρμούς
http://www.voria.gr/article/metro-thessalonikis-o-stathmos-flemingk-perimeni-tous-sirmous

1 σχόλιο:

  1. auto to tounel den einai etimo akoma. pezodiadromos sto plai den yparxi kai sto tabani ta kalodia kremonte. doulebo sto metro, tmima TRACKWORKS, arxisa sto metro ston ergolabo pou i omades tou akolouthouse ton metropontika. to komati tou tounel pou dixate den einai teliomeno sorry

    ΑπάντησηΔιαγραφή