Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Άσκηση δίωξης σε επιβάτης στο LIverpool επειδή έβαλε τα πόδια του στο κάθισμα

Αναδημοσιεύουμε μια ανάρτηση του Θανάση Δρούζα από το facebook:
Επιβάτης παραπέμπεται στο δικαστήριο γιατί έβαλε τα πόδια του σε ένα κάθισμα σε τραίνο μεταξύ του Ellesmere Port και του Hooton στο Λίβερπουλ:

Σε επιβάτη στο ΧΑΜΣΑΙΡ ο οποίος έβαλε τα πόδια του σε κάθισμα τραίνου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της αμαξοστοιχίας ασκήθηκε δίωξη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Ο επιβάτης εθεάθη με τα πόδια του πάνω στο κάθισμα από τον συνοδό της αμαξοστοιχίας μεταξύ του Ellesmere Port και Hooton στο Λίβερπουλ τον περασμένο Ιούλιο.

Διατάχθηκε να προσέλθει στο δικαστήριο βάση ενός νόμου που είχε εκδοθεί πριν από 129 χρόνια που καθιστά ποινικό αδίκημα το "να επηρεάζει κανείς την άνεση ή την ευκολία" των συνεπιβατών του.

Στο Πταισματοδικείο του Μπόρνμουθ την περασμένη Δευτέρα δήλωσε ένοχος για το αδίκημα και διατάχθηκε να πληρώσει £ 50 πρόστιμο.

Ο 24χρονος είπε στο δικαστήριο ότι δεν πρόσεξε την πινακίδα ώστε να μην βάλει τα πόδια του πάνω στο κάθισμα και πρόσθεσε ότι το έκανε "για να είναι πιο άνετα".

«Ομολογώ ότι ήταν λάθος μου και εύχομαι να μην είχα βάλει τα πόδια μου πάνω στο κάθισμα», πρόσθεσε.

Πηγή:
- Commuter taken to court for putting his feet on a train seat (from Daiy Echo)
http://m.dailyecho.co.uk/news/14183855.Commuter_taken_to_court_for_putting_his_feet_on_a_train_seat/?ref=fbshrΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου