Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Συνταξιοδοτήθηκε ένας "μάστορας" & καλός συνάδελφος

Αναδημοσιεύουμε από το Στέκι της Έλξης:

Τελευταία μέρα εργασίας στον σιδηρόδρομο σήμερα για τον Κώστα Πίνιο, μηχανοστασιάρχη (ΜΕΚ) και εκπαιδευτή  μηχανοδηγών. Ο φίλος Κώστας, υπηρέτησε τον σιδηρόδρομο και την έλξη επί 37 και πλέον έτη είτε ως μηχανοδηγός στο ΜΘ είτε ως ΜΕΚ τα τελευταία χρόνια, βοηθώντας όλους τους μηχανοδηγούς 24 ώρες το 24 ωρο και επισημαίνοντας τα προβλήματα στην υποδομή.




Συνεισέφερε τα μέγιστα στην πρόσφατη εκπαιδευτική διαδικασία για τους 68 νέους μηχανοδηγούς, όταν και παρέτεινε την παραμονή του στον σιδηρόδρομο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και  σίγουρα οι συνάδελφοι θα τον θυμούνται την μεγάλη κατάρτιση και τον επαγγελματισμό του.

Ο Κώστας βρέθηκε και στην Ιταλία   για την παραλαβή του "Ασημένιου Βέλους" πέρυσι το καλοκαίρι ως στέλεχος της έλξης , ενώ συμμετείχε και σε άλλες αποστολές για την παραλαβή τροχαίου υλικού στο εξωτερικό στο παρελθόν(Desiro - H/A Siemens).

Φυσικά δεν ξεχνάμε και την παρουσία του στα κοινά της έλξης, πάντα με άποψη, είτε ως μέλος του ΔΣ ή του ΣτΑ του Σωματείου μας.
Στον φίλο μας Κώστα ευχόμαστε ότι καλύτερο στην επόμενη φάση της ζωής του, να είναι υγιής, γερός και δυνατός και θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς να τον συναντάμε στα τρένα!

Πηγή:
- Συνταξιοδοτήθηκε ένας "μάστορας" & καλός συνάδελφος
https://mixanodigoiose.blogspot.com/2019/09/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου