Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Θα πίνουμε τον καφέ μας…μέσα σε βαγόνια του ΟΣΕ-Σε λίγες ημέρες στον πρώην Σιδηροδρομικό Σταθμό Κοζάνης

Μια όμορφη ιδέα υλοποιούν σε λίγες ημέρες οι ιδιοκτήτες του γνωστού και καλού καφέ “Γραμμές”, στον πρώην Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κοζάνης.

Εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησαν να διαμορφώνουν ειδικά, μετά από τη σχετική άδεια από τον ΟΣΕ, ένα παλιό βαγόνι αμαξοστοιχίας που βρίσκεται στο χώρο, προκειμένου να πίνουμε εκεί μέσα τον καφε και τα ποτά μας!













Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος μεταφοράς με…τρακτέρ, πριν από λίγες ημέρες, βαγονιών στη συγκεκριμένη περιοχή, με τη σχετική φωτογραφία να δημοσιεύεται στο Kozanimedia.

Περισσότερα σε λίγες ημέρες…

Πηγή:
- Θα πίνουμε τον καφέ μας…μέσα σε βαγόνια του ΟΣΕ-Σε λίγες ημέρες στον πρώην Σιδηροδρομικό Σταθμό Κοζάνης
https://kozanimedia.gr/2017/09/25/kozanimedia-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%B1%CE%B3%CF%8C/#.Wcmyjlt-rIW

2 σχόλια:

  1. Άλλη μια υπόθεση ασυλλογιστης σπατάλης χρημάτων του Έλληνα φορολογούμενου. Εκσυγχρονισαν (με απόφαση των Διδακτορων Πολιτικων Μηχανικων) τη γραμμή μέχρι Κοζάνη για να τσεπωσουν τα χρήματα οι δημόσιοι εργολάβοι και οι Κοζανίτες να πίνουν το καφεδάκι τους επάνω στις ράγες. Τώρα κάνουν τους ανηξερους οι υπεύθυνοι. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την αμαρτωλη δεκαετία του 2000 μας ελεγαν οτι είναι απαραίτητη η ριζικη ανακαινιση γραμμης με στρωτηρες Β70, σιδηροτροχιες uic60, συνδεσμους vossloh. Έτσι δήθεν θα κερδιζαν επιβάτες στο δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη. Το οτι κανει κυκλο 100 χμ για να φθάσει Θεσσαλονίκη δεν το εβλεπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή