Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Καθάρισαν τη βλάστηση, απομάκρυναν τα βαγόνια - «εξέδρες»

ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσιάζει πλέον το δημοτικό γήπεδο της Ανθούπολης στην ομώνυμη συνοικία μετά την αποψίλωση αλλά και την απομάκρυνση βαγονιών που για δεκαετίες ήταν εγκαταλελειμμένα στην περιοχή.





Κλιμάκιο της δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη είχε επισκεφθεί πρόσφατα την περιοχή εξετάζοντας το χρόνιο αίτημα κατοίκων της συνοικίας αλλά και της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας να καθαρίσει η περιοχή.
Έτσι, προχθές, απομακρύνθηκαν τα βαγόνια του ΟΣΕ, ενώ, χθες, συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαρισαίων καθάρισε τον χώρο. Τα παλιά βαγόνια (πλατφόρμες) όπως και η πυκνή βλάστηση είχαν μετατρέψει τη νότια πλευρά του γηπέδου (δίπλα από το Στρατόπεδο Μπουγά) σε πραγματική εστία μόλυνσης.
Όπως είχε τονίσει ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ανθούπολης Κώστας Καϊλόγλου (μιλώντας στην «Ε» τον περασμένο Σεπτέμβριο) αναδεικνύοντας το πρόβλημα «η εικόνα ασφαλώς και θυμίζει… ζούγκλα. Δεν είμαστε υπερβολικοί ως διοίκηση και αυτό που ζητήσαμε από τον Δήμο Λαρισαίων είναι να φροντίσει για να αποψιλώσουν τα χόρτα, που έχουν «κυκλώσει» τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Κίνδυνοι ελλοχεύουν διότι τα βαγόνια του ΟΣΕ, έχουν σαπίσει και πρέπει να μετακινηθούν», με τον διοικητικό της ομάδας Π. Νατσίδη να χαρακτηρίζει επίσης «απαράδεκτες» τις συνθήκες «σε χώρο άθλησης της νεολαίας».
Η πυκνή βλάστηση κάλυπτε τα βαγόνια που είχαν μετατραπεί σε πρόχειρες «εξέδρες» φιλάθλων που παρακολουθούσαν προπονήσεις και ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις κινδυνεύοντας ωστόσο από τις «παγίδες» των σαπισμένων ξύλινων δαπέδων στα βαγόνια του ΟΣΕ.
Β.Κ.

Πηγή:
- Καθάρισαν τη βλάστηση, απομάκρυναν τα βαγόνια - «εξέδρες»
http://www.eleftheria.gr/%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1/item/175381-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7,-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%C2%AB%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CF%82%C2%BB.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου