Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Το Βινύλιο αντιστάθηκε στον πρώτο του βανδαλισμό!


Η επιβατάμαξα στην οποία είχε τοποθετηθεί αυτοκόλλητη μεμβράνη βινυλίου με προστατευτική επίστρωση αντιγκράφιτι, δέχτηκε πρόσφατα επίθεση βανδαλισμού με γκράφιτι που κάλυψε σχεδόν ολόκληρη την μια πλευρά της.

Ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία από τον κατασκευαστή της μεμβράνης, έγινε καθαρισμός  του γκράφιτι στο Εργοστάσιο της ΕΕΣΣΤΥ στη Θεσσαλονίκη.

Ο καθαρισμός έγινε με χρήση ισχυρού διαλυτικού (Νίτρο) και μετά από αρκετό τρίψιμο το γκράφιτι διαλύθηκε χωρίς η προστατευτική μεμβράνη να υποστεί αλλοιώσεις.







Δείτε τις φωτογραφίες:


κατά τον καθαρισμό...

μετά τον καθαρισμό...



Δείτε ακόμη:


Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019


Κόκκινα, Μωβ και Μπλε Βέλη (Δείτε φωτογραφίες από τις Ηλεκτράμαξες Hellas Sprinter που ντύθηκαν στο Βινύλιο)...

Οι Ηλεκτράμαξες του Ελληνικού Σιδηροδρομικού δικτύου έχουν 200 χιλ/ώρα ανώτατη ταχύτητα και είναι κατάλληλες τόσο για επιβατικό όσο και για εμπορικό έργο.











Ηλεκτράμαξα Hellas Sprinter 120007 (η πρώτη Ηλεκτράμαξα που φόρεσε βινύλιο)

Ένα Desiro να το πιεις στο ποτήρι!!!

Ο φίλος Thanos Avdoulas μας έστειλε υπέροχες φωτογραφίες από την καθαρή και πάλι Ηλεκτρική Αυτοκινητάμαξα Desiro 460x01 στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας και τον ευχαριστούμε πολύ!!!

Από τα σχόλια που ακούμε και διαβάζουμε στα κοινωνικά δίκτυα, μάλλον η πλειοψηφία των επιβατών προτιμάει τα τραίνα μας καθαρά και όχι βανδαλισμένα με την "τέχνη" του γκράφιτι...



Απολαύστε τις:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου